17. Juna 2021.

Stvari postaju sve gore: William zabrinut zbog kraljice

Big Portal

Naravno, pritom se misli na izjave i intervjue, kojima princ Harry posljednjih mjeseci uzrujava baku. S obzirom na to da je Njezino Veličanstvo u srednjim 90-im godinama, jasno je da joj svaki veći stres može nauditi. A Harryjeve eskapade zadnjih mjeseci uzrokuju joj i previše stresa i uzrujavanja.

https://www.instagram.com/p/CMKXikKFShR/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dfffd041-f76a-4af0-ba0b-d89c489f8638

‘Williamu je dosta Harryjevih ispada, što se događa na sedmičnojj bazi. Njezino je Veličanstvo ostalo slomljenog srca kad je čula Harryja kako kritizira njezine roditeljske kvalitete, posebno stoga jer je i Harryju i Williamu posvetila mnogo vremena otkad im je poginula majka, princeza Diana. I stvari postaju sve gore’, otkrio je Globeu izvor s kraljevskog dvora.

https://www.instagram.com/p/BvwZt0bFlDT/?utm_source=ig_embed&ig_rid=522cb0ec-4cb5-43be-a2d8-3d0fefb1215c

Kako se sad čini, princ Harry i njegova supruga ne kane prestati s takvim izjavama i napadima na kraljevsku obitelj. A kako princ William nije mjesecima razgovarao sa svojim bratom, osim na pogrebu njihova djeda, princa Philipa, navodno je zamolio bliske zajedničke prijatelje da porazgovaraju s Harryjem i kažu mu da prestane s takvim pričama.

Osim toga, vojvoda od Cambridgea želi da javnost zna da navodi princa Harryja nisu tačni. Jer, sam je William odrastao u puno strožim okolnostima i ograničenjima, jer je drugi u redu za nasljeđivanje britanskog trona, ali nikad nije osjećao da je bilo čime zakinut.

William je ljut na Harryja, jedino što želi da i Harry i Meghan prestanu s takvim pričama. No, jasno mu je da Meghan igra po drukčijim pravilima. Zato William smatra da će ovakvi ružni Harryjevi napadi pospremiti njihovu baku u grob’, kaže izvor.

Ipak, ove Globeove navode treba uzeti sa sumnjom. Činjenica je da princ Harry nije otvoreno napao kraljicu Elizabeth, pa se s te strane ne može govoriti da pokušava ubiti britanskog monarha. No, isto je tako činjenica da je vojvoda od Sussexa javno izrekao dosta ružnih stvari na račun svojeg oca, prestolonasljednika Charlesa. Čak i prije nego što su Harry i Meghan dali onaj zloglasni intervju Oprah Winfrey, javnost je nagađala da prinčevi Charles i Harry nisu u dobrim odnosima. Nakon intervjua situacija je postala još gora. A loši odnosi sina i unuka, kao i unukove objede na račun obitelji, sigurno uzrujavaju vremešnu, iako vitalnu britansku kraljicu Elizabeth.

Izvor:Story

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare