19. Decembra 2020.

Stvari koje svaki muškarac želi u krevetu a nisu perverzije

Big Portal

Ok, žene znaju šta žele u krevetu. A kada bismo pitali muškarce? Rijetki su momci koji od partnerki zahtijevaju akrobatske pokrete iz porno filmova i ormar pun seksi igračaka. Naravno da ovakvi muškarci postoje, i ako je ovo vaša fantazija, samo izvolite.

Ali, istina je da je većina muškaraca pomalo predvidljiva u spavaćoj sobi. Oni samo žele da im seksualni život bude malo začinjeniji i povremeno iznenađujući. Lako, zar ne? Šta oni žele u krevetu?

Inicijativu

Iako muškarci rado naprave prvi korak, kažu, da im je mnogo bolje kad vide našu želju i kad im pokažemo koliko su poželjni. Jer, ako žene nikad ne preuzimaju inicijativu, partner često zna da pomisli da su se ohladile. A onda i oni nakon nekog vremena prestanu da se trude.

Seksi donji veš

Djevojke ga najčešće nose kako bi iznenadile svoje muškarce, a oni, to, kažu, i te kako cijene.

– I ako ga odmah skinemo s vas, ne znači da ga nismo primijetili – kažu.

Predigru

Nemojte da vas zavaraju muškarci u filmovima koji su odmah spremni na seks, a predigru potpuno zanemaruju. Muškarci, kažu, vole predigru jednako kao i žene. Osim kad je riječ o jutarnjem seksu “na brzaka”.

Spontanost

Nemoguće je da parovi nakon nekog vremena ne zapadnu u nekakvu vrstu rutine. Zato se nemojte bojati promjena. Seks u kuhinji, seks pod tušem. Ili jedan spontani u automobilu, i te kako će začiniti stvari.

Prljave razgovore

Ovo je još jedan od načina da se maknete iz rutine koja je ušla u vašu spavaću sobu. Malo prljavog razgovora prije seksa, ali i za vrijeme, kažu muškarci, totalno ih uzbuđuje. Seksi poruke su takođe dobrodošle.

Izgovaranje njegovog imena

Ništa nas ne drži u trenutku kao izgovaranje našeg imena. Nemojte se ustručavati, kažu muškarci.

Otvorenost za nove stvari

Ako želimo da ostvarimo neku svoju fantaziju ili isprobamo novu pozu, mi se nadamo da ćete biti otvorene za tu opciju. I obećavamo – učinićemo isto za vas, kažu.

Smisao za humor

Ako stvari tokom seksa, krenu naopako – to, kažu, može da bude urnebesno smiješno ili užasno neugodno. Mogućnost da se zajedno tome smijemo, dodaju, čini veliku razliku.

Žele da žene dožive orgazam

“Želimo da nam kažete šta želite, a mi ćemo sve učiniti. Bez pogovora”, kažu, prenosi Živim.hr.

Izvor: Nezavisne

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare