Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine - BIGportal.ba
Ex Yu

Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjaluci.

Banjalučani koji su imali priliku slušati Azru predvođenu Štulićem i danas se sa sjetom, ali i ponosom sjećaju tog događaja iz 1987. godine kada je, po pisanju banjalučkih medija, banjalučka Bašta sljezove boje bila puna kao šipak.

Štulić je koncert star 33 godine objavio na YouTubeu prije tri dana i već je preslušan više od 33.000 puta. Koncert traje nešto više od sat vremena i odsvirani su najveći Azrini hitovi koji su do tada snimljeni.

Mnogi Štulićevi fanovi kažu da je ovo najbolji audio-zapis nekog Azrinog koncerta uopšte.

“Ovo je vrhunska snimka”, “Ovo izaziva jezu i zinute oči”, “Ovo se zove izuvanje, zvuči nevjerovatno svježe. Bravo Đoni”, samo su neki od komentara ispod snimke koncerta.

U opisu snimke Štulić je naglasio da ne sarađuje s YouTubeom te da ne monetizira videe koje postavlja tamo. Frontmen legendarne Azre povremeno se javlja i bilješkama koje postavlja na kanal, u kojima se redovno obračunava s poznatim facama koje ga danas spominju.

Danas objavljeno

Brutalna poruka Slobe Radanovića zbog drame na Kosovu: “Na koju ste silu udarili, jadna vam majka…”

Vanja A

Ovako je Ela Dvornik izgledala prije estetskih zahvata

Vanja A

Nada Obrić zapjevala u javnosti nakon dvije decenije

Vanja A

Ostavite komentar