Studija potvrdila da vlasnici BMW-a više nisu najskloniji nevjerstvu - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Studija potvrdila da vlasnici BMW-a više nisu najskloniji nevjerstvu

Posljednjih godina smo svjedoci brojnih istraživanja koje vozače i vlasnike BMW-a stavljaju u sam vrh kada su u pitanju bezobzirna vožnja i bahato ponašanje.

Posljednjih godina smo svjedoci brojnih istraživanja koje vozače i vlasnike BMW-a stavljaju u sam vrh kada su u pitanju bezobzirna vožnja i bahato ponašanje. Donedavno su bili i najneverniji.

Konačno olakšanje za vlasnike BMW-a je ipak stiglo. Nakon dugo vremena pronašli smo istraživanje s negativnim konotacijama u kojima BMW nije isplivao na površinu. Da, vlasnici BMW više nisu najskloniji neverstvu – izgubili su “titulu” koju su nosili godinama. Pretekli su ih vozači Audija koji će svoje partnere prevariti pre nego što će to učiniti vozači automobila bilo koje druge marke, potvrdila je jedna od studija Illicitencounters, britanskog sajta za upoznavanje partnera.

Studija je pokazala i da su vozači ostalih renomiranih evropskih marki u samom vrhu. Tako odmah iza vozača Audija i BMW-a slede oni za upravljačem Mercedesa, Volvoa i Volkswagena.

Predstavnik sajta Mike Taylor rezultate komentariše ovako: “Automobili mogu da otkriju puno o njihovim vlasnicima, svi automobili u top 5 su oni naših članova, a oni su tipično uspešni, motivisani ljudi koji se neće pomiriti s nečim što ih ne zadovoljava, bio to auto ili veza”.

I na kraju suprotno očekivanjima, najmanje skloni neverstvu voze francuske automobile te Škodu i Hyundai.

Izvor: Index

Danas objavljeno

Ferrari najavio model na struju

Vanja A

Huawei počinje sa prodajom SERES SF5 automobila u vodećim prodavnicama u Kini

Vanja A

BMW M3 i M4 od leta sa pogonom na sve točkove, do stotke za 3,5 s

Zeljka

Ostavite komentar