15. Marta 2019.

Student brutalno pretukao i mučio djevojku

Big Portal

U policiji Srbije su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska devojci i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Kako se saznaje, Đorđe je student Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama je naveo da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore najprije pretukao, pa onda nastavio da maltretira svoju devojku.

Koristio peglu, drvenu motku i nož
Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je počela da ga moli da prestane, to je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrijao peglu i opekao joj ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isjekao lice.

Ivani je život spasila najbolja drugarica P.LJ. kojoj je na putu do Urgentnog centra gdje joj je ukazana prva pomoć, ispričala detalje dvočasovne drame u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, koja se, na sreću, nije tragično završila.

Naime, nakon što se puna dva sata iživljavao nad djevojkom, Đorđe je izašao iz stana uz prijetnju da će se vratiti “da dovrši gde je stao”. Ivana je iskoristila taj momenat i u 13.36 pozvala drugaricu.

“Dođi kod mene, Đorđe me pretukao” – bilo je jedino što je teško uspjela da progovori.

“Kada sam ušla u stan, zapanjila sam se i šokirala prizorom. Krvi je bilo svuda, na podu, na krevetu, na stolu… Ivana je ležala na krevetu, u krvi, nije mogla da se pomeri, teško je disala, a govorila skoro nečujno i veoma teško. Rekla mi je da ju je, čupao za kosu, tukao svuda po telu rukama i nogama i svim što je dohvatio, bacao po stanu, stavljao vrelu peglu na telo. Na podlakticama i na vratu je imala vidljive opekotine od pegle, na mestima kože nije bilo” – priča Ivanina najbolja drugarica.

Prestravljene i u paničnom strahu ipak su obje uspjele da se priberu i pobjegnu iz stana prije nego što se Đorđe vratio. Taksijem su se uputile u Urgentni centar gde su znale da će dobiti pomoć i ni slutile nisu da će se drama tamo nastaviti.

“Lekari su nas brzo primili, a dok smo čekale na snimanja i analize koje su lekari rekli da moraju da se urade, ja sam Ivanu sakrila u nekom dvorištu u blizini, kao da sam znala da će se Đorđe pojaviti. On je stigao pre policije i video je samo mene, sleđenu od straha.”

“Vikao je: Gde je Ivana? Zašto ste morale ovde da dolazite? Samo to je ponavljao. Ubrzo su stigli policajci. Na pitanje: Da li ste tukli vašu devojku odgovorio je: Ne, ja sam sada došao sa posla. Odveli su ga, a inspektor Stevan je sve vreme ostao sa nama što nam je obema mnogo značilo jer smo bile preplašene i zabrinute i mnogo smo mu zahvalne zbog toga” – nastavlja Ivanina najbolja drugarica.

Između najboljih drugarica nije bilo tajni. Ivana se P.LJ. poveravala o svojoj komplikovanoj vezi u kojoj su, pored ljubavi, dominirali ljubomora i strah i iz koje se izvukla tek nakon što je brutalno prebijena.

Sa teškim tjelesnim povredama Ivana je smještena je na Institut za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici

“Od početka je trpela psihičko i fizičko maltretiranje. Govorio joj je najgnusnije reči i često tukao, a zbog njegovog ljubomorisanja nigde nije smela da mrdne. Jako ga se plašila, ali nije smela da raskine vezu. Pretio joj je da će je ubiti ako ga ostavi i govorio da mu neće biti žao da robija” – završava Ivanina drugarica.

Poduži spisak povreda
Kako se saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi, konstatovano je da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i u stabilnom je zdrastvenom stanju.

Nasilnik je SMS-om molio brata pretučene djevojke da “ne mešaju policiju u ovo”.
Brat pretučene Ivane, Ivan, pokazao je prepisku iz svog mobilnog telefona ne vjerujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Na sreću, Ivana je, kako su porodici saopštili lekari u Sremskoj Kamenici sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare