Stručnjaci za seks tvrde da su ovo tri najbolje poze - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Stručnjaci za seks tvrde da su ovo tri najbolje poze

Iako ne treba generalizovati, nemamo šta izgubiti ako ih isprobamo, zar ne? A sigurno ih neki od nas već često praktikuju…

Kašika

U ovom položaju oba partnera leže na strani u položaju žlice (muškarac iza žene). Prednost: on može straga vaginalno, ali i analno, prodrijeti u partnericu. Pri tome klitoris ostaje slobodan te se može dodatno stimulisati. Kako bi položaj bio još intenzivniji, žena može saviti gornju nogu ili staviti jastuk ispod bokova.

Doggy

Takozvani “doggy-položaj” spada u apsolutne klasike – stručnjaci za seks ne ubrajaju ga bez razloga među favorite. U ovom položaju žena, ali i muškarac, imaju mogućnost odrediti intenzivnost i brzinu. Seksolozi imaju još jedan savjet: stavite ogledalo ispred kreveta kako biste se vi i partner mogli gledati u oči. To će dati dodatni “štih”.

Sudar

Ovaj je položaj idealan ako je muškarac puno veći od žene. Razlika od misionarskog položaja: ona leži na leđima, a on kleči iznad nje. Kako bi vam bilo udobnije, stavite jastuk ispod stražnjice. ugao prodiranja u tom položaju snažno stimuliše G-tačku.

(24 sata.hr)

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar