Stručnjaci objasnili zašto su Megan Markl oduzeti pasoš i vozačka dozvola - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Stručnjaci objasnili zašto su Megan Markl oduzeti pasoš i vozačka dozvola

Danima nakon intervjua koji je celim svetom odjeknuo kao bomba, analizira se svaka izjava koju su Megan Markl i njen suprug princ Hari dali američkoj voditeljki Opri Vinfri. Na red su došla lična dokumenta Megan Markl.

Markl je naime, u intervjuu s američkom voditeljkom, otkrila da dok je živela u Londonu u palati, nije imala pristup svojim ličnim dokumentima – pasošu, vozačkoj dozvoli i ključevima.

Stručnjaci za kraljevsku porodicu tvrde da su to protokoli koji su verovatno bili za njenu ličnu zaštitu.

“Megan je morala da preda svoju vozačku dozvolu zbog sigurnosnih pravila. Kad bi sama izašla napolje, ne bi bila zaštićena”, objasnio je za BBC istoričar Robert Lejsi.

Lejsi, koji je savetnik u Netfliksovoj seriji “The Crown”, rekao je da što se tiče toga da je predala i pasoš, da je ta isprava možda “uzeta na čuvanje”.

Robert Finč, koji je na čelu pro-monarhijske grupe Monarhistička liga Kanade, rekao je da se navodi da se vredni lični dokumenti članova kraljevske porodice čuvaju u sefu pod nadzorom celokupnog osiguranja palate.

“To je zaista bila rutina i verovatno bi joj bilo dostupno bilo što je to želela”, rekao je Finč.

Supruga princa Harija rekla je da joj ta dokumenta nisu vraćena sve dok nije odstupila od kraljevske porodice i preselila se u Kaliforniju.

“Kad sam se pridružila toj porodici, tada sam zadnji put, dok nismo došli ovde, videla svoj pasoš, vozačku dozvolu i ključeve”, izjavila je u ona intervjuu.

Ipak, kako piše britanski “Mirror”, Megan Markl je čak 13 puta izašla iz zemlje, uprkos tome što je rekla Opri Vinfri da joj je oduzet pasoš.

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar