Striptizete otkrile koje su tri stvari koje bi najradije rekle svojim klijentima - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Striptizete otkrile koje su tri stvari koje bi najradije rekle svojim klijentima

Na forumu “Ask Woman” na društvenoj mreži Reddit, stranici zasnovanoj na principu postavljanja, komentarisanja i ocjenjivanja sadržaja, striptizete dijele svoje najbolje savjete o striptiz klubovima, ali su otkrile i tri stvari koje bi najradije rekle svojim klijentima.

Naime, one su napravile listu onoga što svaki posjetilac treba uraditi kada se naredni put odluči posjetiti striptiz klub, ali takođe i šta ne bi trebali nikako raditi.

Ne pitajte striptizetu za lične informacije

“Svaka djevojka ima različite granice i najprije trebate razgovarati s djevojkom da biste razumjeli kakva je ona zapravo. Jedino što možete dobiti jeste moj pseudonim zato što je to način da sigurno sakrijem svoj identitet od potencijalnih grabežljivaca. Nećete dobiti ni moj broj telefona iz razloga što je naše zanimanje uglavnom stigmatizovano te i mi imamo pravo da se zaštitimo”, napisala je jedna erotska plesačica.

Ona dodaje da je važno za klijente da zapamte prirodu ovog odnosa. Savršen klijent, prema mišljenju ovih plesačica, je onaj koji kaže: “Ja ću vas poštovati kao osobu nudeći vam novac za vaš rad i vještine”.

Ona poredi posao koji obavlja s bilo kojom drugom vrstom usluge, piše Men’s Health.

“Zaista ne vidim veliku razliku između ovoga i tipa koji misli da djevojka koja radi u kafiću flertuje s njim. Čovječe, ona mora biti prijateljski nastrojena, ona je na poslu. Nasmiješi se, popij piće i kreni dalje”, stoji u objavi ove djevojke.

Nema cjenkanja niti pokušaja dobijanja gratis usluga

Jedan od razloga zbog kojeg će muškarci pokušati da “upoznaju” striptizetu je taj što misle da će ih to dovesti do posebnog tretmana ili popusta. Međutim, striptizete upozoravaju da se to neće desiti, a ni cjenkanje vas neće odvesti daleko.

“Nikada ne pokušavajte da se prepirete s plesačicom ucjenjujući je da možete za taj novac dobiti bolju uslugu u drugom klubu. Takođe, ne uznemiravajte ni konobarice za ples u krilu”, napisala je jedna samoproglašena veteranka u striptizu.

Još jedna striptizeta ima tri jednostavna i zlatna pravila koja očekuje od klijenata: “Platite po plesu”, “Pitajte prije nego što dodirnete” i “Nemojte moliti za poljubac ili oralni seks”.

Obratite pažnju na svoju odjeću

Jedna od najupečatljivijih informacija koja se pojavljuje na ovom formu vezana za ovu temu nije govorila o tome kako klijenti djeluju, već šta da nose i šta da rade kako bi izbjegli vlastitu sramotu pod posebnim svjetlima noćnih klubova.

“Najvažnije je da klijenti vode računa o vlastitoj higijeni te o tome kakvu su odjeću obukli za izlazak. Zaista je ružno vidjeti muškarca koji je došao pogužvan ili oznojen”, stoji u jednom komentaru.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar