Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne; Ulaz preko 50.000 evra, ali ne smiju... - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Striptizete iz najelitnijeg seks kluba na svijetu odale tajne; Ulaz preko 50.000 evra, ali ne smiju…

Najelitniji seks klub na svetu “Snctm” zbog svoje bogate i poznate klijentele, jedan je od najtežih klubova za ulazak. Sada su dve striptizete otkrile šta moraju da urade u klubu da bi zadovoljile svoju klijentelu.

U klub možete ući ako kupite godišnju “ulaznicu” koja košta 50.000 funti (oko 57.000 evra). Fotografisanje je zabranjeno, piše The Sun.

Džesika i Hejli Grejs su dve striptizete koje tvrde da su videle sve u SNCTM-u. Džesika je rekla da je bila “vezana dok je bila obučena kao mače” za VIP članove kluba. Takođe, kaže da je jednom igrala nevinu devicu tokom predstave.

“Kada sam prvi put ušla kao gost, osećala sam se kao da sam na filmskom setu”, rekla je Džesika. Pokušala je sve – bila je domino devojka, bila je sa drugom devojkom, sa nekoliko partnera… Rekla je: “Osećala sam da me privlači ovaj svet jer sam mogla da budem svoja, a da me ne osuđuju”.

Skupa karta

Hejli Grejs, još jedna SNCTM striptizeta iz Viskonsina, kaže da joj posao omogućava da “živi svoje seksualne fantazije”. Ona radi puno radno vreme u sedištu SNCTM-a u Njujorku, gde se specijalizovala za vatrene performanse, fetiš i burlesku. Hejli izvodi četiri do osam predstava u Njujorku svake nedelje.

SNCTM nije vaš prosečan seks klub – gosti mogu da se družite sa izvršnim direktorima, glumcima, sportistima i umetnicima na događajima sa različitim temama. Postoji i kodeks oblačenja – muškarci moraju da nose smokinge sa leptir mašnama, a žene večernje haljine.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Džejson Derulo ne može da se kreće bez štapa: Hoće li se oporaviti do nastupa karijere?

Zeljka

Kijanu Rivs na meti manijaka, tražio hitnu zabranu prilaska

Zeljka

Ima srpski pasoš i buran ljubavni život: Ralf uhvaćen sa misterioznom plavušom

Zeljka

Ostavite komentar