2. Oktobra 2020.

Stražar tužio Kris i Kortni zbog seksualnog uznemiravanja

Big Portal

Naime, čuvar koji je 2017. godine radio za slavnu porodicu tvrdi da su ga njih dvije uznemiravale seksualnim komentarima, ali i nekim neprimerenim radnjama.

Sada Kris i Kortni kažu da je to samo nezadovoljstvo bivšeg zaposlenog i da je sve što je rekao “izmišljeno i lažna fikcija”.

Mark Mek Vilijams tvrdi da su dvije žene za koje je radio često imale otvorene komentare seksualne prirode, kao i komentare o njegovom izgledu, o njegovim seksualnim aktivnostima i njegovim vezama.

Između ostalog, Mark tvrdi da mu je Kris masirala vrat, ramena, ruke i leđa, kao i da je svoju ruku naslonila na njegove prepone bez njegovog pristanka. Takođe, kaže da se ona “trljala” o njega i da je često izlazila golišava kako bi je vidio. Kaže da je imala nepristojne, seksualne, seksističke, rasističke, homofobne i na drugi način diskriminišuće komentare prema njemu i kolegama.

Tvrdi da je ona podrzumijevala obrasac ponašanja koji uključuje fizički kontakt bez pristanka. On se žalio menadžeru kompanije za koju radi, ali su njegove žalbe ignorisane.

“Kris poriče da se ikada ponašala neprimjereno prema Marku Mek Vilijamsu. On je radio ispred kuće i nikada nije ni ulazio u Krisinu kuću”, rekao advokat Kris Džener.

“Kris je imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je stražar u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od njegove kompanije je zatraženo da ga ubuduće ne šalje da radi tamo”, dodao je advokat.

“Stražar nikada nije podnio žalbu svom poslodavcu, sve dok nije izmislio ovu smiješnu priču. Iako je Kortni navedena u tužbi, ona nije optužena da je učinila bilo šta nepristojno sa njim, niti je išta slično uradila”, dodao je advokat.

Mek Vilijams je bio blizak prijatelj repera R. Kelija. Njih dvojica su krajem 80-ih godina osnovali muzičku grupu “MGM”, a Mek Vilijams je takođe učestvovao u snimanju dokumentarca “Surviving R. Kelli”.

Nije poznato za koju cifru ih je tužio stražar, ali je advokat Kris Džener dodao da može da očekuje kontra tužbu.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare