Nakon roditelja i baka izgubila bitku za život, mališani teško povrijeđeni - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Nakon roditelja i baka izgubila bitku za život, mališani teško povrijeđeni

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Safet Mujić“, na Odjeljenju za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu sinoć je, malo prije ponoći, od posljedica stravične saobraćajne nesreće, koja se juče dogodila u mjestu Grabovica kod Mostara, podlegla je Kadira M. (60).

Nesrećna žena je, kako je kazao dr. Mehmed Haznadar, šef Odjeljenja, sa izuzetno teškim tjelesnim povredama, u komatoznom stanju, dovezena u ovu bolnicu, a uprkos silnim naporima ljekara, koji su je i reanimirali, ona je, nažalost, podlegla, piše Avaz.

Podsjetimo, žena se nalazila u automobilu “opel astra” u kojem su poginuli njena kćerka Jasmina O. i zet Rusmir O., dok su njihova djeca, od devet i 12 godina, teško povrijeđena, a hospitalizovani u bolnici Mostar i gdje su, za sada, stabilno.

U toj bolnici je i žena koja je upravljala “audijem” M.I. (20), koje je, takođe, učestvovalo u ovoj nesreći, a koja je sinoć podvrgnuta operativnom zahvatu, nakon što je zadobila teške tjelesne povrede.

Oba vozila su radi neophodnih vještačenja prevezena u krug Policijske uprave Mostar, a obdukcija smrtno stradalih osoba, po nalogu dežurne kantonalne tužiteljke biće urađena sutra.

Danas objavljeno

Pucnjava u Teksasu, najmanje troje ubijenih

M.

Identifikovan i indijski soj virusa korona

M.

Most na Savi u S. Rači biće dug 1.310 metara

M.

Ostavite komentar