25. Septembra 2019.

STRAVA U BANJALUCI: Krenula na posao, a onda je u mraku podzemnog prolaza doživjela horor

Big Portal

– Bilo je rano ujutro, oblačno i mračno. Žurila sam na posao i krenula putem koji inače izbjegavam, jer je podzemni prolaz koji vodi ispod tranzita mjesto koje zbog mraka stvarno želim izbjeći. Nisam imala izbora i odlučila sam da idem baš tim prolazom.

Ne znam više ni o čemu sam razmišljala, ali sam po ulasku u podzemni prolaz ispod tranzita rekla sebi da je najbolje da pretrčim taj mračni dio kako bih što prije došla na drugu stranu. Tada je nastao haos – ispričala je šokirana Banjalučanka.

U trenutku kada je zagazila u mrak ispod nogu više nije osjetila beton, nego “nešto mekano” što ju je oborilo.

U mrklom mraku nesrećna žena je pala, ali umjesto tvrde podloge opet se dočekala na “nešto mekano”.

Jedino što je uspjela izustiti bio je zaglušujući vrisak. Ali pored vriska Banjalučanke začulo se još nekoliko identičnih zvukova. I sve to u mrklom mraku podzemnog prolaza. Osim vrištanja, siluete u mraku su pričale i nerazumljivim jezikom.

– Čekala sam samo da na drugom kraju ugledam svjetlost, da izađem iz tog pakla, jer i dalje nisam znala na koga sam pala, ko su svi ti ljudi u mrklom mraku u podzemnom prolazu – prisjetila se Banjalučanka. Banjalučanka je na kraju sva izubijana i puzeći, ipak, uspjela ugledati svjetlost i izaći na drugu stranu.

Nakon toga iz mrklog mraka za njom su redom iz podzemnog prolaza počeli izlaziti migranti. Ne jedan, dva, već njih ukupno 12.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
maja
maja
4 godine prije

A drzave i straha. Ulaze preko granice bez ikakve kontrole, krecu se bez ikakve kontrole.
12 migranata u centru Banjaluke sakriveno u prolaz ispod tranzitnog puta.
Nema boljeg dokaza koliko nam je kvalitetan MUP i u cijim rukama se nalazi nasa sigurnost.