STRASTI SE NE SMIRUJU: Kraljica bijesna zbog SKANDALOZNE OBJAVE Megan i Harija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

STRASTI SE NE SMIRUJU: Kraljica bijesna zbog SKANDALOZNE OBJAVE Megan i Harija

Čini se kako drama oko kraljevske porodice ne planira da prestane. Taman kada se činilo da su svi preboljeli to što su princ Hari i Megan Markl zvanično odstupili sa svojih pozicija, nastao je novi problem koji je uznemirio kraljucu Elizabetu II. Ovog puta riječ je o uklanjanju zaštitnog znaka “Saseks rojal”.

Vjerovatno ste već čuli da, nakon što su istupili iz kraljevske porodice, Hari i Megan više neće moći da koriste kraljevski zaštitni znak. To znači da će njihov nedavno redizajnirani sajt, njihova roba i njihov Instagram nalog morati da se menjaju, piše Cosmopolitan.

U odgovoru na zabranu korišćenja kraljevskog zaštitnog znaka, Megan i Hari su izjavu objavili na svom vebsajtu. Oni su napisali:

– Iako su vojvoda i vojvotkinja zauzeti planovima za osnivanje nove, neprofitne, organizacije, imaju u vidu posebna pravila vlade Ujedinjenog kraljevstva koja se odnose na upotrebu riječi “kraljevski”, pa je stoga dogovoreno da oni neće koristiti ime Saseks rojal ili bilo koju drugu varijaciju riječi “kraljevski”. Iz navedenih razloga, prijave za zaštitni znak koje su podnete kao mjere zaštite i koje odražavaju iste standarde za zaštitno obilježje kao što je urađeno i za kraljevsku fondaciju vojvode i vojvotkinje od Kembridža, biće uklonjene.

Danas objavljeno

Umjesto popravke, mehaničar nagazio 240 km/h?!

Vanja A

Njemačka proizvodi najviše piva u EU, Francuzi najveće pivopije

Vanja A

Tony Bennett slavi 95. rođendan drugim albumom s Lady Gagom

Vanja A

Ostavite komentar