STRASTI SE NE SMIRUJU: Kraljica bijesna zbog SKANDALOZNE OBJAVE Megan i Harija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

STRASTI SE NE SMIRUJU: Kraljica bijesna zbog SKANDALOZNE OBJAVE Megan i Harija

Čini se kako drama oko kraljevske porodice ne planira da prestane. Taman kada se činilo da su svi preboljeli to što su princ Hari i Megan Markl zvanično odstupili sa svojih pozicija, nastao je novi problem koji je uznemirio kraljucu Elizabetu II. Ovog puta riječ je o uklanjanju zaštitnog znaka “Saseks rojal”.

Vjerovatno ste već čuli da, nakon što su istupili iz kraljevske porodice, Hari i Megan više neće moći da koriste kraljevski zaštitni znak. To znači da će njihov nedavno redizajnirani sajt, njihova roba i njihov Instagram nalog morati da se menjaju, piše Cosmopolitan.

U odgovoru na zabranu korišćenja kraljevskog zaštitnog znaka, Megan i Hari su izjavu objavili na svom vebsajtu. Oni su napisali:

– Iako su vojvoda i vojvotkinja zauzeti planovima za osnivanje nove, neprofitne, organizacije, imaju u vidu posebna pravila vlade Ujedinjenog kraljevstva koja se odnose na upotrebu riječi “kraljevski”, pa je stoga dogovoreno da oni neće koristiti ime Saseks rojal ili bilo koju drugu varijaciju riječi “kraljevski”. Iz navedenih razloga, prijave za zaštitni znak koje su podnete kao mjere zaštite i koje odražavaju iste standarde za zaštitno obilježje kao što je urađeno i za kraljevsku fondaciju vojvode i vojvotkinje od Kembridža, biće uklonjene.

Danas objavljeno

Zašto je snijeg bijele boje?

D

Čudesna žena slavi 80. rođendan: Zanimljive činjenice koje niste znali o Dajani, princezi Amazonki

D

Zapanjujuće istine o novcu: Šta će bankomat na Antarktiku? Koliko novčanica se štampa za Monopol?

D

Ostavite komentar