Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

Dokumentarac Britni Spirs pod nazivom “The New York Times Presents: Controlling Britney Spears” izneti novi detalji o odnosu pevačice s ocem DŽejmijem, koji je godinama unazad bio njen staratelj, piše “Page Six”.

Naime, u dokumentarcu se tvrdi kako je DŽejmi Spirs imao toliko kontrolu nad životom svoje kćerke da joj je čak kontrolisao poruke, telefonske pozive i istoriju pretraživanja na internetu.

U ovom dokumentarcu pored ostalih govorio je i Aleks Vlasov, koji je radio u timu koji je čuvao pevačicu od 2012. do 2021. godine. On je istakao da mu je pevačicin otac naredio da stavi roditeljski nadzor na Britnin mobilni.

– Britni je htela da nabavi Ajfon i to je bila ogromna stvar za njih. Svi su bili zabrinuti. Moj šef mi je prišao i pitao me postoje li neke usluge praćenje na Ajfonu za koje znam. Pitao sam ga kako to misli, na šta je on rekao: ‘Pa, roditeljski nadzor. Postoji li način na koji se može staviti roditeljski nadzor na Ajfonu?’ Tada mi je šef objasnio da nadziru Britnine komunikacije putem mobilnog radi njene vlastite sigurnosti i zaštite – ispričao je Aleks.

Podsetimo, pevačicin otac DŽejmi je početkom septembra zatražio od suda da prekine starateljstvo nad ćerkom, koje je imao 13 godina.

Izvor: Novosti / (Kurir)

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar