27. Novembra 2022.

Stojković otkrio zašto se nije smijao

Big Portal

Ona je bila problematična u duelu sa Brazilom, koju je naša selekcija izgubila rezultatom 2:0.

“Napravljena je analiza i naš problem u drugom poluvremenu je bio taj da smo se trošli previše ni za šta. Statistika pokazuje da smo pretrčali više od Brazila, a kao da tih pola sata da ne postojimo. Previše smo se trošili, imali smo tehničke probleme, imali smo 160 izgubljenih lopti i nemoguće je da dobijete bilo koga. Nismo imali napad i nismo bili kompletni na terenu i nisam mogao da izađem sa najboljim timom jer bi to bila totalno drugačija priča. Ali, Bože moj..“, rekao je Stojković i dodao:

“Intenzitet je bio na visokom nivou i vrlo dobro su igrači odgovorili u svakom smislu i vraćamo se. Od dolaska u Katar, imali smo jedno sedam-osam igrača koji nisu bili u trenažnom procesu i to nisam mogao javno da govorim jer bi to znao ceo svet i za mene je to bilo vrlo zabrinjavajuće. Sad znate zašto nije bilo osmeha na mom licu”.

Istih 11 neće istrčati protiv Kameruna, a za sastav će konkurisati i Filip Kostić.

“Biće promena u odnosu na sastav sa Brazilom. Što se tiče Kostića, rekao sam da budem precizniji – situacija nije odlična da bih bio prezadovoljan. Ali jesam u odnosu na ono što je bilo pre deset dana… To me raduje i poslednja dva treninga je odradio sa ekipom i biće u konkurenciji za tim. Raduje me intenzitet kojim je radio, raduje me da je u kondiciji, da mogu da računam na njega”, istakao je Stojković.

Konferenciju pratite OVDE.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare