Što se duže kuha to je ljepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Što se duže kuha to je ljepše: Mekano juneće meso u sosu od pavlake

Ono što poboljšava ukus je kiseli krastavac koji se dodaje na kraju.

Sastojci:

  • pola kilograma junećeg mesa
  • 2 crna luka
  • 2 veća kisela krastavca
  • 3 kašike kisele pavlake
  • ulje, voda
  • so, biber

Priprema:

Isecite meso na krupnije kocke i dinstajte sa malo ulja i vode oko pola sata. Dodajte crni luk, takođe isečen na krupnije i dinstajte još 15tak minuta. Zatim dodajte kiseli krastavac isečen na trake, pavlaku, posolite i pobiberite. Dobro promešajte i kuvajte još pola sata.

Danas objavljeno

Blagodeti čaja od brusnice

Vanja A

Najviše se guglala prošle godine jer može sve da se JEDE, ali uz jedno važno PRAVILO!

Vanja A

Suvo grožđe je pravi detoks majstor ako se koristi ovako

Vanja A

Ostavite komentar