22. Novembra 2021.

“Stjuart je dobio osam šavova, to mu je dovoljna kazna”

Lebron Džejms je udario u glavu Ajzeu Stjuarta, nakon čega je igrač Detroita krvavog lica jurio zvezdu Lejkersa po terenu.

“Kada smo izgubili Ajzeu (Stjuarta) to nas je zabolelo jer smo bili oslabljeni na toj poziciji sa tom visinom. Kada je drugi tim ušao da ovi momci odmore, to je kada su oni preuzeli momentum i više nismo mogli da se vratimo. Dakle, znate, i poraz bi mogao da bude dobro iskustvo. Bila je to teška situacija za Ajzeu. Njegovo oko je oštećeno i otvoreno, pa je bio sa razlogom besan. Ne mislim da je Lebron Džejms prljav igrač, ali opet, pošto je to doprinelo da se prekine naš momentum koji smo imali, uticalo je da se oni pokrenu”, izjavio je Kejsi.

Trener Detroit Pistonsa je odgovorio da li bi Ajzea Stjuart trebalo da dobije veću kaznu.

“Ne bi trebalo da se suoči ni sa čim. Nije napustio teren kada je trebalo, NBA bi trebalo o tome da odluči, ali čovek je dobio osam šavova, nije svejedno koliko će šavova biti na njegovom licu. Čak mislim da nije znao ko ga je udario. Ali, znate, ne vidim nikakav razlog da Liga reaguje, osim zbog toga što nije napustio teren kada je trebalo. Zbog toga mislim da je izbačen iz igre. Za mene, to je dovoljna kazna”, poručio je Kejsi.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare