STIŽU VELIKE ZVIJEZDE Ovo će biti NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE, koji će Banjaluka dugo da pamti - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

STIŽU VELIKE ZVIJEZDE Ovo će biti NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE, koji će Banjaluka dugo da pamti

Pripreme za proslavu Nove godine su uveliko počele, a pažnju banjalučke javnosti ovih dana zaokupljaju informacije da će u dvorani Centar Banjaluka biti održan nesvakidašnji doček Nove godine.

Najavljeni su nastupi poznatih imena sa muzičke scene, kao što su Aca Lukas i Folk House Band za novogodišnju reprizu, dok će za doček biti upriličen nastup poznatih beogradskih i novosadskih muzičara Save Vukovića i Milana Rakića, uz njihove prateće fenomenalne bendove.

Prema informacijama koje je organizator objavio, planirano je da se prostor dvorane Centar transformiše za predstojeći događaj u moderno opremljen prostor za slavlje, a za ove svrhe će biti korišteno najsavremenije ozvučenje, rasvjeta i ambijent dostojan najvećih internacionalnih žurki.

Kako vidimo, generalni sponzor događaja je kompanija ProRent, koja slovi za jednu od najboljih u regionu kada se radi o tehničkoj podršci ovakvim događajima, pa možemo očekivavati da sve bude na najvišem nivou.

https://www.facebook.com/novogodisnjanocbanjaluka

Za 31. decembar najavljen osmočasovni repertoar muzike uživo

U dvorani Centar, koja će predstavljati spoj ekskluzivnog kluba i restorana za Novu godinu, očekuju nas dva nastupa uz koje je odličan provod zagarantovan: Sava Vuković i bend (Beograd) Milan Rakić i bend (Novi Sad) u trajanju od osam sati muzike uživo!

Aca Lukas za novogodišnju reprizu

Na sajtu organizatora, za reprizu Nove godine je najavljeno spektakularno gostovanje kralja muzičke scene Ace Lukasa, koji je u Banjaluci posljednji put gostovao prije četiri godine, takođe za reprizu Nove godine, kada je isti organizator napravio spektakl o kojem se dugo pričalo.

Riječ organizatora

Kontaktirali smo i organizatora, koji nam je potvrdio ove informacije.

– Tačno je da se u dvorani Centar Banja Luka sprema nesvakidašnji doček Nove godine. Prostor dvorane Centar je u procesu transformacije i realizujemo projekat gdje ćemo u konačnici imati luksuzno opremljen klub i restoran, uređen prema najvišim svjetskim standardima – kažu organizatori.

Priliv turista iz regiona i evrope

– Od kada smo objavili događaj na našoj web stranici i društvenim mrežama, telefoni ne prestaju da nam zvone, kako od strane naših Banjalučana, tako i od mladih ljudi iz regiona i cijele Evrope, željnih dobrog prvoda. S obzirom na interesovanje iz inostranstva očekujemo da će ovakav događaj da privuče i velik broj turista koji će u Banjaluci boraviti nekoliko dana, a samim tim će naš grad, hotelijeri, ugositelji i svi ostali, imati korist od ovog događaja – rekla je Tamara Đaković, PR organizatora.

Više o ovom spektaklu možete saznati na njihovoj web stranici www.docek2022.com.

Sa zvaničnim informacijama o cijenama zasad nisu istupili prema javnosti.

Najavili su da pretprodaja ulaznica kreće sutra, 1. decembra, te da će tada javnosti biti dostupne informacije o cijenama.

Organizatori takođe pokazuju i spremnost za doček inostranih posjetilaca, tako što su obezbijedili specijalne uslove smještaja i najma rent-a-car vozila.

Pored centralnog događaja novogodišnje noći, Banjaluka obećava i sjajan provod u drugim gradskim lokalima, prije svih mislimo na novootvorenu Kafanu koja je za kratko vrijeme postala hit na Balkanu, gdje iz vikenda u vikend nastupaju najveće zvijezde regionalne scene.

Tu su takođe i poznati restorani Bizarre Diverse Bar, Gatsby, te klubovi Opium, Cristal i drugi.

A.E.

Danas objavljeno

Addiko banka omogućila gotovinski kredit do 50.000 KM, bez prenosa plate ili penzije

Vanja A

U Novoj godini Nestro Vam poklanja novog Golfa!

Vanja A

Nektar pivo kampanjom “Klizi kao ljetna guma” darovalo vozače

Zeljka

1 Komentar

Mladen 2 Decembra, 2021 at 7:48 pm

Sve je to lijepo, a gdje je tu distanca, gdje je razmak, gdje je kvadratura, nešto? Svi pričaju o zatvaranju, ovom, onom, a ovdje, bum pa 1000 stolova na ovakav prostor, i to bez distance. Mislim, nigdje veze.

Odgovori

Ostavite komentar