5. Marta 2020.

Stižu rode: Pevačica Keti Peri novim spotom potvrdila trudnoću

Big Portal

Strani mediji bruje o tome kako je Kejti Peri trudna i kakko je to konačno potvrdila u svom novom spotu za pesmu “Nikad nisam nosila belo” (Never Worn White), posvećenju njenom vereniku Orlandu Blumu.

https://twitter.com/katyperry/status/1235430733067350016

Spot i pesma posvećene su njenom vereniku Orlandu Blumu. A kako bi pevačica bolje opisala kako se oseća nego pesmom? A izgleda da je to bio i najlakši način da saopšti da je trudna.

U spotu je otvoreno okazala stomačić, a nakon što je objavila spot, na svom Twitter nalogu je napisala da joj je drago što više to ne mora da sakriva.

https://twitter.com/katyperry/status/1235440763724423168

Ubro nakon što su joj mnogobrojni obožavaoci čestitali, napravila je duhovit video, pa se može lako zaključiti da, zapravo, više ne bi ni mogla da sakrije stomak.

Mnogi su pored divne vesti koju je objavila, primetili, odnosno, setili su se da je ona ipak bila u braku ranije, pa ova pesma ipak zvuči malo čudno, a pevačica je na te komentare rekla:

„Istina je da nikada nisam nosila belo. Pre deset godina nosila sam sivo, tako da će ovo zaista biti prvi put da nosi belo“.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare