Stiže obnovljena verzija omiljene crtane komedije iz devedesetih za odrasle - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Stiže obnovljena verzija omiljene crtane komedije iz devedesetih za odrasle

“Izgledalo je kao da je vreme da ponovo postanemo glupi”, rekao je njihov tvorac Majk Džadž.

Comedy Central objavio je će na mrežu stići obnovljena verzija Bivisa i Bat-Heda, MTV omiljene crtane komedije za odrasle devedesetih.

Nova verzija emisije, koja je izvorno emitovana od 1993. do 1997. predstaviće dva nekadašnja tinejdžera koji pametuju s kauča kao roditelje generacije X koji odgajaju svoju Gen Z decu. Njihov tvorac Majk Džadž vraća se kao pisac, producent i glumac koji daje glas dvojici antiheroja.

‘’Oduševljeni smo što opet radimo s Majkom i sjajnom ekipom iz 3 Artsa dok prilagođavamo animaciju za odrasle u Comedy Centralu’’ rekao je predsednik sektora zabave ove kompanije. ’’Bivis i Bathed bili su važan glas generacije, i jedva čekamo da gledamo kako se snalaze u “izdajničkim vodama” vremena koje je svetlosnim godinama daleko od onoga što su zamišljali.’’

Bivis i Bathed prvobitno su lansirani kao deo MTV-ove televizije 1992. godine, pre nego što su godinu dana kasnije pretvoreni u seriju. Ovaj igrani film, koji je debitovan 1996. i prikupio je 63 miliona američkih dolara na domaćem budžetu, sa budžetom od 12 miliona dolara . Poznato je da su serija inspirisala Trei Parker-a i Matt Stone-a na stvaranje mega-hit South Park-a.

Danas objavljeno

Skup podrške noćnom životu u Beču

V.R.

Džins nikada ne izlazi iz mode, bijeli je „in“ ove sezone

V.R.

Italijanska glumica Franka Valeri preminula u 100. godini

V.R.

Ostavite komentar