Stiže novi dio ‘Igre gladi’ - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Stiže novi dio ‘Igre gladi’

Deceniju nakon što je naizgled završila serijal Igre Gladi, Suzanne Collinsplanira da nas vrati u Panem.

Deceniju nakon što je naizgled završila serijal Igre GladiSuzanne Collinsplanira da nas vrati u Panem. Kako je najavljeno, nova knjiga, čija se radnja dešava 64 godine pre početka njene miltimilionske triologije, dolazi naredne godine.

Naime, roman, čiji naziv još uvek nije otkriven, će se pojaviti na policama knjižara širom sveta u maju sledeće godine. Collins je u ponedeljak izjavila da će nas vratiti u godine nakon takozvanih mračnih dana, tj. u period neuspele pobune u Panemu.

Ovom knjigom sam želela da istražim našu prirodu – Ko smo i šta je potrebno za naš opstanak. Period rekonstrukcije, tj. 10 godina nakon rata, u državi Panem, koja se bori da se vrati natrag na noge, pruža podno tlo za likove koji će se uhvatiti u koštac sa tim pitanjima i na taj način definišu svoje poglede na čovečanstvo.

Radnja knjige se dešava mnogo pre Katniss Everdeen, koju je glumila Jennifer Lawrence u filmskoj franšizi od milijardu dolara.

Iako to još uvek nije potvrđeno, pretpostavlja se da ćemo i ovu knjigu gledati na velikom platnu, a glasinu je pokrenuo upravo direktor produkcijske kuće koja stoji iza već snimljena četriri filma. U nedavnom intervjuu je izjavljeno:

Kao ponosna kuća Hunger Games filmova, jedva čekamo novu knjigu Suzanne Collins. Bili smo u kontaktu sa njom tokom procesa pisanja i radujemo se našoj daljoj saradnji.

Danas objavljeno

Ove tri stvari su najvažnije muškarcima u krevetu

D

Pokušao da ponizi komšinicu zbog glasnog seksa, nije mu ostala dužna

D

Mlada pjesnikinja postala popularna nakon govora na inauguraciji

D

Ostavite komentar