Stiže dokumentarni film o tragično nastradalom američkom reperu o kojem je Paf Dedi pevao - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Stiže dokumentarni film o tragično nastradalom američkom reperu o kojem je Paf Dedi pevao

Na zvaničnoj stranici Netfliks je prvim trejlerom najavio izlazak dokumentarnog filma u kojem će fokus biti na karijeri i životu američkog repera The Notorious B.I.G.

Filmom čiji je naziv “Biggie: I Got a Story to Tell” obeležiće se 24. godišnjica od smrti poznatog repera koji će kod svih ljubitelja rep muzike ostati upamćen pod pseudonimom The Notorious B.I.G. umesto pod pravim imenom Krostofer Volas. Prema najavama, film bi trebalo da se nađe na Netfliksovoj platformi 1. marta.

Kako je navedeno u najavi, radnja filma će se osvrnuti Bigijev život pre rep karijere te njegov uspon u muzičkoj industriji.

“Svaka legenda ima priču o poreklu”, stoji u opisu najave filma na Jutjubu, a u filmu će se naći mnogi protagonisti vremena i rep muzike koju je obeležio The Notorious B.I.G.

“Kristofer Volas ili Notorious B.I.G. i dalje je jedna od ikona hip-hopa, te je ostao prepoznatljiv po svojim autobiografskim tekstovima. Ovaj dokumentarni film slavi njegov život i zaostavštinu kroz retke snimke iza scene i svedočenja brojnih prijatelja i porodice”, naveli su iz Netfliksa.

Notorious B.I.G. preminuo je 1997. godine nakon pucnjave koja se dogodila u Los Anđelesu. Nakon što je prisustvovao promociji albuma “Life After Death” Volas je trebalod a se sa pratnjom vrati u hotel gde je odseo. Upravo se na putu prema hotelu dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ispalila četiri metka u repera. Nedugo nakon toga, lekari u bolnici su konstatovali smrt 24-godišnjeg rep muzičara.

Danas objavljeno

Teksas je ukinuo nošenje maski: “Veliki broj ljudi je uplašen”

Zeljka

“Volim ga već 15 godina, ali dugo nisam mogla da mu priznam. Jedna stvar me je plašila”

Zeljka

Nevjerovatno OTKRIĆE: Arheolozi u Pompeji pronašli veliku svečanu kočiju u izvanrednom stanju

Zeljka

Ostavite komentar