30. Juna 2022.

Stiven King: “Zbog tog filma sam izašao iz bioskopa”

Big Portal

“Kralj straha” autor je brojnih poznatih horora, a nedavno je na Tviteru odgovorio na objavu pisca Linvuda Barklija o tome koji ga film ga je naterao da izađe iz bioskopa. Zanimljivo, Kinga iz bioskopa nije isterao horor, već film reditelja koji je već neko vreme predmet brojnih internet mimova.

“Izašao sam iz bioskopa sa samo jednog filma kao odrasla osoba: Transformers”, napisao je slavni pisac, a kasnije je potvrdio kako ipak misli na prvi film u serijalu reditelja Majkla Beja, a ne na animirani film iz 1986. godine. Na Barklijevo pitanje odgovorili su i drugi korisnici Tvitera.

“Kum 3. Noć nakon premijere u L.A.-u. Vratio sam se s predosećajem da će biti gore. I bilo je. Soba puna obožavaoca Kuma, svi su slavili kad je kći upucana i smejali se kad je mama vrisnula” napisao je sportski i politički komentator i pisac Kit Olberman.

“Nažalost, izašao sam sa prvih Ratova zvezda kada sam bio u 9. razredu. Pretpostavljam da bih trebao da osećam krivicu zbog toga, ali ironično, nikad nisam video nijedan od ostalih nastavaka. Da li nisam u pravu?” zapitao je jedan korisnik.

https://twitter.com/linwood_barclay/status/1541521071047905281

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare