31. Oktobra 2021.

Stil koji želimo da kopiramo: Besprekorna sportska elegancija Olge Danilović

Big Portal

Toliko smo puta čuli da neko voli „sportsku eleganciju“ da smo već počeli da izbegavamo taj modni termin, jer zvuči kao da nemamo bolji opis za stil koji većina devojaka i žena preferira. No, hajde da ga upotrebimo još ovaj put, budući da najbolje oslikava prelepu kombinaciju koju vidimo na mladoj teniserki Olgi Danilović.

Ni najpakosniji članovi raznih modnih žirija ne bi mogli da nađu zamerku sakou od tvida i finoj bež rolki, iskombinovanim sa farmerkama i patikama, što celoj priči daje na ležernosti. Naravno, treba imati u vidu da sve ovo tako dobro izgleda jer Olga ima savršenu figuru, a kako i da je nema kad je sportistkinja. Uz to, visoka je više od 180 santimetara, što dodatno doprinosi savršenom utisku.

Ukoliko pogledamo „Instagram“ profil ćerke Svetlane i Predraga Danilovića, potvrdićemo utisak da Olga ima stila. Svako njeno modno izdanje, bilo potpuno sportsko ili vrlo atraktivno, odgovara prilici i odlično joj stoji. Nije teško zaključiti da će biti sve interesantnija modnim brendovima željnim mladih i lepih lica kojima to, ipak, nije jedini kvalitet.

https://www.instagram.com/p/CTaAqV8KNsa/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Hellomagazin

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare