Stigli su renderi LG Stylo 5 telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Stigli su renderi LG Stylo 5 telefona

LG je poslednjih mjeseci bio veoma tih kada je u pitanju tržište telefona. Međutim, najnovije procurile informacije sugerišu da južnokorejska kompanija u pripremi ima još neka nova rješenja, koja se ne tiču samo 5G podrške. Pojavile su se informacije o LG Stylo 5 telefonu.

LG je poslednjih meseci bio veoma tih kada je u pitanju tržište telefona. Međutim, najnovije procurele informacije sugerišu da južnokorejska kompanija u pripremi ima još naka nova rešenja, koja se ne tiču samo 5G podrške. Pojavile su se informacije o LG Stylo 5 telefonu.

Pojavili su se renderi koji telefon prikazuju u zaštitnim kućištima. Vidljivo je da Stylo 5 dosta podseća na svog prethodnika Stylo 4, ali i Q Stylus α model. Nekoliko modula je drugačije raspoređeno u gornjem prednjem okviru, a očigledne su i izmene na modulu za prednju kameru.

LG Stylo 5 najverovatnije neće predstavljati veću promenu i iskorak iz teritorije srednjeg segmenta tržišta. Tu je i dalje jedna kamera na poleđini, kao i široki okviri. Telefon će koristiti USB Type-C port i imaće 3.5mm priključak. LG Stylo 5 je nedavno primećen na sertifikaciji, što sugeriše da se uskoro može očekivati njegovo predstavljanje.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Spor Google Chrome? Možda ste žrtva hakera

V.R.

Facebook blokirao Rogozinov nalog

V.R.

Lakše pokretanje Windows aplikacija na Linux-u

V.R.

Ostavite komentar