"Stigla sam u Portugal bez gaća i odjeće": Eva Ras o neprijatnom putovanju - BIGportal.ba
Ex Yu

“Stigla sam u Portugal bez gaća i odjeće”: Eva Ras o neprijatnom putovanju

Glumica Eva Ras ni u devetoj deceniji ne miruje, a u ponedeljak je doputovala u Beograd, nakon što je prethodnih mesec dana provela u Portugalu.

Međutim, umetnica nije na tu destinaciju otišla kako bi uživala, već je po pozivu evropskog režisera Andréa Gil Mata, koji je prethodno snimio film “Kako sam se zaljubio u Evu Ras”, pristala da glumi u njegovom novom umetničkom ostvarenju, radnog naziva “Pod svetlima kandila”.

Glumica objašnjava da će ovo ostvarenje svoju premijeru imati na evropskim umetničkim okupljanjima.

“Na umetničkim festivalima će se prikazivati taj film. To je sofisticirana priča u kojoj nema pro*eravanja rečima”, objasnila je Ras, u svom maniru.

Komentar reditelja, dok je snimala poslednje kadrove, a u kojima leži na krevetu je bio “Dopalo mi se kako spavaš”.

“To je nešto na šta se možemo nasmejati u prvi mah, ali u oku umetnika je to velika stvar”, kaže Eva.

Nesvakidašnju odluku da iz Beograda otputuje u Portugal, kojim je inače oduševljena, kako zbog prirode, ujedno i prijatnog ponašanja lokalaca koji se “sa svima ljube na ulici” i uživaju na plaži koja pripada svima, donela je brzo, budući da uvažava rad evropskog režisera.

No, put do destinacije na kojoj je film snimljen bio je trnovit.

“Kad sam stigla na aerodrom u Portugalu shvatila sam da je moj prtljag izgubljen. Ja sam bukvalno bez spakovanih gaća i odeće stigla u Portugal. Narednih nedelju dana nisam imala svoje stvari”, ispričala je za “24 sedam” Eva Ras.

Ona dodaje da joj je u potrazi za izgubljenim koferom pomogla direktorka filma. Ona je poslala mejl aerodromu “Nikola Tesla”.

“Do pet ujutru smo mi pisali zahteve. Pohvalila bih rad aerodroma “Nikola Tesla”. Oni su sarađivali sa mnom i izvestili su nas da je moj kofer nađen u Minhenu, a zagubio se u Frankfurtu”, rekla je glumica i nastavila slikovito da objašnjava šta se dešavalo.

“Kada su mi nakon nedelju dana doneli kofer postidela sam se, doneli su ga na set. Bio je otrcan, star i grozan. Svi su videli moj kofer, bilo mi je neprijatno”, kaže kroz smeh Eva.

Glumica se prisetila još jedne neprijatne situacije, kojoj je svedočila na aerodromu u Frankfurtu.

“Aerodrom je ogroman, kao odavde do Novog Sada, dva sata sam išla vozom kroz aerodrom. Rekli su mi da siđem na četvrtoj stanici i da će mi se sa leve strane otvoriti vrata. Vozila sam se više od pola sata sama. Kada sam sišla na dogovorenom stajalištu, carinici su se sjatili na mene. Svukli su me do gole kože, izvrnuli prtljag. Potom su mi dali odeću i uputili me do aviona”, ispričala je Eva.

Danas objavljeno

Lena Kovačević: Prirodna, bez silikona

V.R.

NINA BADRIĆ nikad atraktivnija: Pjevačica vidno smršala i postavila slike u kupaćem, ovo je njen recept za vitku figuru

V.R.

Vrelo izdanje Tee Tairović: Pjevačica se uvija, sve na njoj puca

V.R.

Ostavite komentar