Stigla je osvježena Fiesta - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Stigla je osvježena Fiesta

Popularni supermini je redizajniran i unapređen na polovini životnog veka kako bi sadržao svoje mesto prvi vrhu prodaje u B segmentu. Prve isporuke kupcima počinju početkom sledeće godine, a cena će biti neznatno viša nego do sada.

Vizuelne korekcije na Fiesti uključuju drugačiju prednju masku, kao i doterana LED svetla i branike. Sem toga, neke verzije će dobiti i alu točkove novog dizajna (od 17 i 18 inča), a tu je i šira paleta boja.

U unutrašnjosti su moderni multimedia sistem i 12.3-inčna digitalna instrument tabla.

Jednolitarski Ecoboost trocilindraš je dostupan sa 125 ili 155 KS, zajedno sa integrisanim starter generatorom koji pruža veći obrtni moment prilikom ubrzanja. Blagi hibrid je standardno uparen sa šestostepenim manuelnim menjačem, dok je slabija verzija opciono dostupna i sa sedmostepenim automatikom.

Jedina konvencionalna pogonska jedinica jeste benzinac sa 100 KS koji dolazi isključivo sa ručnim menjačem. Na vrhu ponude se nalazi Fiesta ST, čiji je 1,5-litarski benzinac unapređen kako bi se maksimalni obrtni moment povećao sa 290 na 320 Nm, dok je snaga ostala ista (200 KS).

Danas objavljeno

Ekskluzivno: Lancia Delta Martini Evo u starom/novom izdanju (GALERIJA)

Vanja A

BMW M5 s 1000 ks u poteri za maksimalnom brzinom na autobanu (VIDEO)

Vanja A

Pad prodaje u septembru za 25%

V.R.

Ostavite komentar