Stigao je iOS 15.3: Obavezno preuzimanje, čak i bez novih funkcija - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Stigao je iOS 15.3: Obavezno preuzimanje, čak i bez novih funkcija

Ako koristite iPhone, možete da preuzmete ažuriranje na iOS 15.3 od danas.

Nova verzija operativnog sistema ima težinu od 1,45 GB jer pruža rešenja za bezbednosne probleme, ispravke grešaka i drugo.

Danas je trebalo da dobijete obaveštenje na svom iPhone-u u vezi sa ažuriranjem. Uz iOS 15.3, dobićete važne bezbednosne ispravke i manje ispravke grešaka za vaš iPhone. Zbog toga se preporučuje da preuzmete ovo ažuriranje ako koristite neki od mnogih modela koji podržavaju iOS 15. Iako ovo ažuriranje ne donosi nikakve nove funkcije sa sobom, veličina ažuriranja je ogromnih 1,45 GB. Zbog toga je najbolje da ga preuzmete preko Wi-Fi veze.

Apple je zakrpio verovatno najvažniju bezbednosnu ranjivost u svom pretraživaču WebKit-u. Pošto Safari nije jedini pretraživač koji koristi ovaj mehanizam, u prošlosti su bili pogođeni i drugi pretraživači poput Firefoxa i Chrome-a. Tokom surfovanja, pretraživači su nenamerno slali ponašanje kod surfovanja i ID-ove naloga korisnika.

Ako želite da osigurate svoj iPhone, onda je ova instalacija obavezna za preuzimanje. Apple je čak toliko žurio sa ažuriranjem da je beta verzija za iOS 15.3 objavljena tek pre nekoliko dana. Ovo je neobično kratak vremenski period između beta verzije i zvanične verzije. Valjda vam je ovo dovoljno dobar indikator koliko je bitno ovo ažuriranje, javlja Next Pit.

Benchmark.

Danas objavljeno

Integrisana grafika na Ryzen 7000 procesorima neće biti dovoljna za gejming

Vanja A

3 stvari koje mora da ima svaki telefon od 200 evra

Vanja A

Kupljena jedna od najvrednijih softverskih kompanija – za više od 60 milijardi dolara

Zeljka

Ostavite komentar