26. Decembra 2020.

Stigao i poziv novom gradonačelniku da bude gost Grada Beograda

Big Portal

Srdačno čestitam na imenovanju za gradonačelnika Banjaluke. Želim Vam od srca, da se Vaša vizija i energija pretvore u strateške i mudre poteze na dobrobit stanovnika Vašeg prelijepog grada. Da nastavite da „ljepoticu na Vrbasu“ činite još zdravijim, prijatnijim i razvijenijim mjestom za dostojanstven i prosperitetan život njenih građanki i građana. Računajte na našu pomoć u tom, najvažnijem zadatku koji Vaš čeka na Vašoj novoj funkciji – navodi se o čestitki.

Radojičić je naveo da Beograd i Banjaluku spajaju nebrojene bratske veze, ne samo nacionalne, istorijske i duhovne, već i one porodične, prijateljske i naposlijetku – poslovne.

– Vjerujem da ćemo tradiciju dobrih odnosa naša dva grada nastaviti i biti dostojni naših prethodnika, koji su u ovoj oblasti dosta uradili. Nakon sjajne saradnje sa prethodnim gradonačelnikom, gospodinom Igorom Radojičićem, radujem se da nastavimo započeto, ali sam uvjeran da ima još mnogo prostora za povezivanje i saradnju na konkretnim projektima – poručio je gradonačelnik Beograda.

On je Stanivukovića pozvao u posjeti Beogradu, te poručio da prihvata i poziv da dođe u Banjaluku.

– Sa zadovoljstvom Vas pozivam da budete gost Grada Beograda kako bismo diskutovali o detaljima dalje saradnje, a sa podjednakim zadovoljstvom prihvatam i vaš poziv da posjetim Banjaluku – zaključio je on u čestitki.

Autor Srpskainfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare