16. Augusta 2019.

Stevena iz Ludih sedamdesetih četiri žene tuže zbog silovanja

Big Portal

Glumca Dannyja Mastersona (43) četiri žene su tužile jer je zlostavljač, ali i silovatelj. Ne samo da su odlučile tužiti glumca već i Scijentološku crkvu jer ih je uz njenu pomoć pokušao ušutkati.

Dvije Dannyjeve bivše djevojke, Bobette Riales i Chrissie Bixler te dvije anonimne djevojke tvrdile su da ih je poglavar crkve Davis Miscavige pratio. Htio ih je preplašiti kako više o tome nikad ne bi pričale.Prema pisanju američkih medija, optuženi su se udružili kad su žene odlučile prijaviti Mastersonove zločine i počeli ih maltretirati. 

– Sistematično su ih maltretirali, ugrožavajući privatnost njih i njihovih porodica te im, u namjeri da ih ušutkaju, namjerno prouzrokovali emocionalni stres – stoji u tužbi.

Žene su detaljno opisivale kako ih je glumac, koji se proslavio ulogom u seriji ‘Lude sedamdesete’ drogirao, silovao, a onda sve pokušao zataškati. Chrissie Bixler kaže da ju je na svakodnevno prisiljavao na polne odnose, ali i kako bi postao nasilan kad bi ona to odbila. Kako je ispričala, jednom ju je golu vukao po sobi i tako je povrijedio.

U Scijentološku crkvu je ušla jer joj je on tako naredio, a kad se tamošnjem zaposleniku požalila o Dannyjevu ponašanju, rekao joj je da ga jednostavno mora zadovoljavati jer će se dogoditi strašne stvari ako to ne učini. 

Druga djevojka, Riales, tvrdi da ju neko prati otkako je prijavila Dannyja policiji. Hakovali su joj e-mail i neprestano fotografisali. Izjavila je i kako je neko u sred noći razbio prozor u sobi u kojoj spava njeno 13-godišnje dijete. Dvije anonimne djevojke imale su slične priče kao Bixler i Riales. Bez obzira na optužbe, Masterson kaže da su njihove tvrdnje neistinite. 

-Boriću se protiv nje na sudu, radujem se tome. Napokon će javnost imati priliku saznati istinu i vidjeti kako me loše ta žena prikazuje. A jednom kad ovo suđenje bude gotovo, planiram tužiti sve koje su me olajavale i nanosile štetu meni i mojoj porodici – rekao je Danny.

Oglasili su se i iz Scijentološke crkve. 

– Sudeći po svemu što smo pročitali u medijima, ova tužba je neutemeljena i neće nigdje otići jer su tvrdnje smiješne i sramotne – poručili su.

Danny je od 2011. u braku s glumicom Bijou Phillips (39) i imaju djevojčicu Fianna Francis (5).

Yes Man Premiere - Los Angeles | Autor: NPX/Press Association/PIXSELL


Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare