29. Novembra 2022.

Stereotipi koje su srušili poznati parovi iz Srbije

Big Portal

U današnje vreme postoji mnogo stereotipa i svi znaju ko kako treba da živi sopstveni život, šta treba, a šta ne treba da radi.

Muškarac treba da je stariji i viši od žene, bračni partner treba da je istog socijalnog statusa, morate da rodite pre 30, ali ako rodite pre 20, uništićete sebi život, a ima još mnogo nametnutih instrukcija za život kojima su se neki pametni ljudi suprotstavili.

Ko su slavne ličnosti sa domaće scene koje su prekršile dosadne stereotipe?

Morate se zabavljati dugo pre braka

Javnost je iznenadila vest da se glumac Miloš Timotijević u tajnosti razveo i ubrzo nakon toga ponovo oženio. Miloš i njegova izabranica Tijana rešili su da se venčaju posle 40 dana zabavljanja.

Sat otkucava i morate imati decu

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Olivera Kovačević je uspešna žena sa sjajnom karijerom. Ona se trenutno zabavlja sa političarem Borkom Stefanovićem, a priča se i da su se venčali u tajnosti.

Olivera je srušila stereotip da „moraš imati dete ako si u tim godinama“.

Ako rodiš u mladim godinama, uništićeš svoj život

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

Mirka Vasiljević je postala majka sa 20 godina, i uprkos tome i dalje je nastavila svoju karijeru i živi sa verenikom Vujadinom Savićem i njihovom decom. Iako je do 24. godine rodila troje dece, nije stavila tačku na svoj život i vrlo je aktivna.

Nije dobro da rađaš ni posle tridesete

Maja Žeželj Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Voditeljka Maja Žeželj svoje prvo dete, ćerku Lenu rodila je u 41. godini, a dve godine kasnije na svet je donela dečaka Marjana.

Pevačice Leontina Vukomanović i Severina i glumice Ljiljana Jakšić i Danijela Vranješ primer su žena koje su rodile posle četrdesete godine, iako je to nemoguće prema onima koji se u sve razumeju.

Muškarac mora da bude viši od žene

https://www.instagram.com/p/CcYJFHqtZVk/?utm_source=ig_web_copy_link

Većina ima predrasude kada vidi par gde je žena viša od muškarca, ali veliki deo slavnih ličnosti se ne brine za to i ruše stereotipe, a baš takvi su i naša odbojkašica Ivana Nešović i njen muž.

Muškarac mora da bude stariji od žene

Verica Rakovčević i Veljko Kuzmančević Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Muškarac treba da je stariji ili istih godina, ali nikako mlađi od žene, misle „eksperti“ za sva pitanja. Ipak, mnoge slavne ličnosti ruše i ovaj stereotip, a jedan od primera su Verica Rakočević i njen 35 godina mlađi suprug Veljko Kuzmančević.

„Pogrešno vaspitavate decu“

Foto: – / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Eksperti“ su uvek tu da vam kažu da sigurno nešto radite pogrešno u vaspitanju svoje dece, iako to nije njihova stvar, a Jelena i Novak Đoković su par koji je zbog svojih metoda uvek na udaru javnosti, pa ipak – ne brinu mnogo za tuđa mišljenja. Najviše osuda su dobili zbog toga što su protiv batina i što se u njihovoj kući ne duvaju svećice kada je rođendan.

Ako je muškarac singl, sigurno nešto nije u redu sa njim

Vuk Kostić Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

Iako ima 43 godine, Vuk Kostić još uvek nije bio oženjen, a ima mnogo prijatelja, savršenu karijeru i ništa mu ne nedostaje.

Zadovoljna.nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare