Stefanu se izgubio svaki trag, Brena doživjela NERVNI SLOM - BIGportal.ba
Ex Yu

Stefanu se izgubio svaki trag, Brena doživjela NERVNI SLOM

Muzička zvijezda Lepa Brena se prije nekoliko nedjelja vratila sa velikog mjesečnog odmora koji tradicionalno organizuje svake godine za cijelu porodicu, nekoliko dana uživanja na luksuznoj destinaciji prekinula je prava drama.

Naime, njen sin Stefan zbog poslovnih obaveza nije mogao da im se pridruži u isto vrijeme kada su svi krenuli, već je bilo planirano da dođe kada završi sa zakazanim nastupima. Mladi Živojinović je poslije određenog vremena javio mami da kreće iz Beograda za Dubai, a da nakon toga stiže na Maldive, gdje su već uveliko svi bili.

S obzirom na to da je odlučio da ostane u Emiratima s nekoliko prijatelja koji tamo žive, a njoj nije javio za tu odluku, Brena je doživjela nervi slom, pa se uplašila da je neko kidnapovao njenog sina kao što se desilo prije 20 godina.

– Početkom ove godine, Živojinovići su ljetovali na dvije destinacije. Brena, Boba, Viktor, Aleksandra, Filip i maleni Aleksandar prvo su uživali u Tajlandu, a ostatak odmora proveli su na Maldivima. Jedino Stefan nije bio s njima u Aziji jer je imao zakazan nastup za Srpsku novu godinu u Vrnjačkoj Banji. Dogovor je bio da dva dana poslije nastupa dođe na Maldive, međutim, to se izjalovilo – otkriva i dodaje da se Stefan javio Breni da je krenuo iz Beograda i od tada mu se gubi svaki trag.
– Kada je sjeo u avion, on se javio mami, rekao joj da slijeće u Dubai i da će se vidjeti za jedan dan. Međutim, od kada je sletio u Ujedinjene Arapske Emirate, njemu se izgubio svaki trag. Isključio je telefon, nikome se nije javljao, niti je odgovarao na poruke. Brena je prvo pomislila da mu se ispraznila baterija, ali kada je vidjela da se ne javlja više od pet sati, uspaničila se – kaže izvor i otkriva detalje drame.

– Nikako mogla da se smiri i samo je zamišljala najgore scenarije. Pomislila je na otmicu i rekla je Bobi da želi da prekinu odmor, kao i da hoće da slučaj prijavi policiji. Bila je na ivici živaca – objašnjava izvor i dodaje da se nakon određenog vremena Stefan javio mami, a ona se rasplakala od sreće.

(Expresstabloid)

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar