STARTPRODUKT - Potrebni radnici - BIGportal.ba
Mali Oglasi Oglasi

STARTPRODUKT – Potrebni radnici

Preduzeću Startprodukt iz Prnjavora potreban veći broj radnika. Više u nastavku teksta.

Preduzeću Startprodukt iz Prnjavora potreban veći broj radnika na montaži ALU i PVC stolarije, kontakt tel. 066/680-673.

Preduzeće STARTPRODUKT d.o.o. je osnovano 1993. godine sa sjedištem u Prnjavoru kao limarsko-bravarska radnja. U početku svoga poslovanja preduzeće je izvodilo bravarske i limarske radove i bilo je jedno od prvih registrovanih preduzeća u toj oblasti.

Vremenom preduzeće proširuje svoju djelatnost na izradu i montažu čeličnih konstrukcija, krovopokrivanje svim vrstama lima, proizvodnju ALU i PVC fasadne stolarije.

Radnici su osposobljeni da kvalitetno izvedu radove, prema standardima i zahtjevima investitora. Oni su zajedno sa menadžmentom preduzeća omogucili da “STARTPRODUKT ” postane prepoznatljiva firma, i da se stečeni renome bazira na bogatoj referenc listi izvedenih objekata, pouzdanosti, dokazanom kvalitetu i strogom postovanju ugovorenih rokova.

Poslije više od decenije uspješnog poslovanja STARTPRODUKT d.o.o može se pohvaliti da je jedna od vodećih fimi u oblasti:

– Gradjevinska limarija

– Krovopokrivački radovi

– Izrada i montaža čeličnih konstrukcija

– Monatažne hale

– Proizvodnje PVC stolarije

– Proizvodnje ALU bravarije

Nasa pouzdanost je prepoznatljiva kako kod naših poslovnih partnera tako i kod krajnjih kupaca. Materijali i sistemi koji se koriste su certificirani prema najstrožim normama međunarodnih instituta, a nas proizvodjački sistem posjeduje certifikate ISO standarda.

Više od preduzeću na sledećem linku – STARTPRODUKT ili na Facebook stranici – STARTPRODUKT Facebook

Dodatne informacije možete dobiti na kontakt tel. 066/680-673 ili u sjedištu preduzeća :

Magistralni put bb u sklopu marketa Fortuna u Prnjavoru.

Danas objavljeno

Na granici s Hrvatskom otvara se najveći retail park u BiH

Zeljka

Mi store u Banjaluci je zvanično otvoren!

Zeljka

Posebna Red Week ponuda u Addiko banci Banja Luka

Zeljka

Ostavite komentar