Starta trka za tri direktorske pozicije u gradskim ustanovama: Konkursi će osvanuti i na bilbordima - BIGportal.ba
Banja Luka

Starta trka za tri direktorske pozicije u gradskim ustanovama: Konkursi će osvanuti i na bilbordima

Skupština Grada Banjaluka sutra objavljuje četiri javna konkursa za popunu upražnjenih mjesta direktora u tri gradske ustanove, te za imenovanje člana Gradske izborne komisije Banjaluka.

Saopšteno je to iz Gradske uprave Banjaluka uz napomenu u petak, 26. februara, biti objavljeni javni konkursi za popunu upražnjenih mjesta direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Centra za obrazovanje odraslih i Gradske razvojne agencije, kao i za imenovanje člana GIK Banjaluka.

Gradonačelnik Draško Stanivuković, nedavno je zatražio da konkursi za direktore javnih ustanova, organizacija i preduzeća budu javni i promovisani putem zvaničnih kanala komunikacije Grada te na bilbordima i siti lajtovima u gradu.

Kako je istakao, namjera je da se ovakvim načinom promocije, ti konkursi učine dostupnim što većem broju građana, kako bi se prijavili najbolji kandidati iz različitih oblasti. Takođe, Stanivuković je predložio skupštinskoj većini da se intervjui sa prijavljenim kandidatima snimaju odnosno da budu javno dostupni.

Konkursi za imenovanje direktora gradskih ustanova biće otvoreni do 13. marta, dok je je konkurs za imenovanje člana GIK Banjaluka otvoren do 6. marta ove godine.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

„Božiji čovek“, film o Svetom Nektariju, stigao u banjalučke bioskope

Zeljka

Rođeno 10 beba

M.

Planirana isključenja električne energije za 20.10.2021. godine

Vanja A

Ostavite komentar