Staropramen proteklog vikenda spojio ljubitelje praškog piva - BIGportal.ba
Saopštenje za medije Saopštenje za medije

Staropramen proteklog vikenda spojio ljubitelje praškog piva

Potpuni „stranci“ družili se na tajnoj večeri u Bijeljini!

Staropramen tajna večera, održana u Bijeljini proteklog vikenda, oduševila je posjetioce, koji su priliku da budu dio ovog tajnovitog druženja dobili putem nagradne aktivacije na Staropramen Facebook stranici. Penny Gastro pub by Staropramen je bio savršeno mjesto za ovu pomalo neobičnu večeru u Bijeljini.

Dobitnici su sa sobom mogli da povedu jednu njima dragu osobu i da zajedno dožive nezaboravno iskustvo. Pored omiljenog Staropramen piva, najsrećniji dobitnici su uživali u gastronomskim specijalitetima. Tajna večera koju je pripremio Staropramen je osmišljena tako da posjetiocima pruži novo iskustvo koje će dugo pamtiti. Okupljeni „stranci“ uživali su u višečasovnom druženju ispunjenom dobrom energijom, prijatnom muzikom i smijehom. Iako se međusobno ne poznaju, ljubav prema Staropramen pivu glavni je „krivac“ za nova poznanstva i  prijateljstva koja su se rodila poslije tajne večere.

Gastronomska ponuda nije zaostajala za vrhunskim češkim pivom, a domaćini su se potrudili da se u jelovniku nađu jela koja savršeno idu uz mnogima omiljeno pivo. Uz kvalitetno piće i hranu, nije bilo teško provesti noć sa nepoznatim ljudima i uživati u njihovom društvu.

Industrijski prostor obogaćen je prekrasnim detaljima kojima je stvoren prijatan i topao ambijent. Stolovi dekorisani  u prazničnom stilu, lampice i svijeće zaslužne za romantičnu atmosferu, kao i Staropramen pokloni, tajnu večeru u kojoj gosti ne znaju s kime će sjediti za stolom, učinili su još posebnijom. Cilj ove večere je ponuditi ljubiteljima dobrog piva nešto novo i drugačije, zanimljivo, ali i misteriozno, nešto što će se danima poslije prepričavati sa osmijehom na licu.

Koncept tajne večere se nastavlja, jer poslije Bijeljine, isto druženje očekuje se uskoro i u Mostaru i Sarajevu.  Što je najvažnije, gosti su kući pored poklona, otišli punog stomaka, bogatiji za nova poznanstva i prijatno novo iskustvo.

Danas objavljeno

Utopio se Milan Jovanović, odbornik SNSD-a u Šamcu

M.

Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju!

Zeljka

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Ostavite komentar