Stariji Samsung Galaxy pametni satovi dobijaju osvježenje novim karakteristikama - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Stariji Samsung Galaxy pametni satovi dobijaju osvježenje novim karakteristikama

Samsung sprema novo ažuriranje softvera za starije Galaxy pametne satove koje donosi nekoliko novih funkcija i niz novih lica satova kao deo funkcija personalizacije

 Ažuriranje stiže za pametne satove Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 i Galaxy Watch3. Evo šta sve možemo očekivati.

Prva funkcija koja je dodata je detekcija pada koja identifikuje ozbiljan pad vašeg uređaja. Na Galaxy Watch Active2 i Galaxy Watch3, novo ažuriranje omogućava korisnicima da podese veću osetljivost za detekciju pada. Kada sat otkrije pad, poslaće SOS obaveštenje unapred odabranim kontaktima, pomažući da se osigura da korisnik može da dobije pomoć koja mu je potrebna što je pre moguće. Ova funkcija nije dostupna za korisnike Galaxy Watch i Watch Active.

Zatim, nosivi uređaji dobijaju funkciju grupnog izazova koja vam omogućava da vežbate sa prijateljima bez obzira na razdaljinu. Možete dodati prijatelje ili članove porodice u izazov. Ova funkcija vam omogućava da radite kao tim ili da se takmičite jedni protiv drugih.

SamsungGalaxySmartfaces.jpg

Pametni satovi takođe dobijaju neke napredne zdravstvene funkcije pored postojećih otkucaja srca, praćenja kiseonika u krvi, praćenja sna i stresa. Korisnici na odabranim tržištima takođe dobijaju praćenje krvnog pritiska (BP) i elektrokardiogram (EKG). Ovo je primenljivo samo za Galaxy Watch Active2 i Galaxy Watch3 pošto je Samsung ovu funkciju uveo na Galaxy Watch4 na četiri nova tržišta – Australiji, Azerbejdžanu, Paragvaju i Gruziji. Trenutno je ova funkcija dostupna na ukupno 42 tržišta u okviru aplikacije Samsung Health Monitor.

Na kraju, Samsung dodaje 10 dodatnih lica satova sa novog Galaxy Watch4. Takođe možete da prilagodite neke od ovih lica sata da biste dobili više opcija personalizacije.

Benchmark.

Danas objavljeno

Asrock će vam zamijeniti matičnu ploču ako vam se naljepnica zaglavi u DIMM slotu

Vanja A

Xiaomi predstavio 12T seriju i nove IoT uređaje

Vanja A

Aplikacija koja kopira Dynamic Island funkciju preuzeta u impresivnom broju

Vanja A

Ostavite komentar