Starija kćerka Branka Đurića Đure ide njegovim stopama, a ime je dobila po jogurtu - BIGportal.ba
Ex Yu

Starija kćerka Branka Đurića Đure ide njegovim stopama, a ime je dobila po jogurtu

Zala Đurić, kćerka Branka Đurića Đure i Tanje Ribič, dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, pa je tako lijepa dvadesetpetogodišnjakinja uveliko u glumačkim vodama.

Završila je prestižne glumačku školu HB Studio u New Yorku i već je ostvarila zavidne uloge, među kojima je i pohvalan broj glavnih. Osim glume, Zala piše pjesme i poeziju. Priča o njenom imenu je posve neobična.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je mama Tanja.Veza između Zale i Sarajeva, rodnog grada njenog oca, nešto je posebno.– Iako dolazim samo jednom godišnje, Sarajevo je moj dom. Uživam u svemu, sve je tako opušteno, domaće, lijepo… Uvijek se super provedem. Ovdje imam nanu, pa i kada dođem sama, ona me uvijek dočeka. Važno mi je da imam nešto što me jako veže za Sarajevo, a to je svakako nanina ljubav. Grad je opušten kao i ja, ovdje počinje ljubav, ispričaja je ranije za “Azru”.Ono što je izdvaja iz gomile nasljednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled. Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu ljepotu. U nastavku pogledajte kako lijepa Zala izgleda.

Azra.

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar