Starac iz Squid Gamea rasplakao voditeljicu: Njegove riječi diraju u srce - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Starac iz Squid Gamea rasplakao voditeljicu: Njegove riječi diraju u srce

Voditelj i voditeljica su glumca od 77 godina ispitivali o temama vezanima za seriju, poput odnosa savremenog svijeta prema pobjednicima.

“Naše društvo razvija kulturu u kojoj je samo prvo mjesto bitno. Ako si drugi, to je nebitno. No reći ću vam nešto – pravi je pobjednik onaj koji je posvećen onome što voli i koji radi na svojim vještinama. Mislim da je takav čovjek pravi pobjednik”, rekao je glumac.

Zapitali su ga i o njegovom odnosu prema životu, na što je odgovorio kako se trudi da u životu ne bude pohlepan. Rekao je kako čovjek u životu dobije mnogo, a da on pokušava sve što ima vratiti zajednici.

“Dat ću vam jedan primjer. Šetaš planinom i naiđeš na cvijet. Kad si mlad, ubereš ga. No kad dođeš u moje godine, nećeš ga ubrati, nego ćeš cijeniti što je tamo. Tako je kad dođeš u moje godine. Ostavit ćeš stvari gdje jesu kako bi ih opet mogao cijeniti. U životu je isto. Samo ostavite stvari gdje jesu. Jesam li u pravu?” ispričao je glumac dodavši kako to nije uvijek lako.

Na te se riječi voditeljica rasplakala. “Kolegica se raznježila slušajući vaše riječi”, komentirao je voditelj, dok je sama voditeljica rekla kako je riječi glumca diraju u srce.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Danas objavljeno

Katastrofe iz Kana – izdanja koja su izazvala šok i nevericu

Zeljka

Stručnjaci riješili zagonetku roditeljima – šta da radite kada djeca neće da jedu povrće

Zeljka

Više od 100 Amerikanaca kampovalo ispred suda da podrži Džonija Depa

Zeljka

Ostavite komentar