8. Maja 2022.

Starac iz Squid Gamea rasplakao voditeljicu: Njegove riječi diraju u srce

Big Portal

“Naše društvo razvija kulturu u kojoj je samo prvo mjesto bitno. Ako si drugi, to je nebitno. No reći ću vam nešto – pravi je pobjednik onaj koji je posvećen onome što voli i koji radi na svojim vještinama. Mislim da je takav čovjek pravi pobjednik”, rekao je glumac.

Zapitali su ga i o njegovom odnosu prema životu, na što je odgovorio kako se trudi da u životu ne bude pohlepan. Rekao je kako čovjek u životu dobije mnogo, a da on pokušava sve što ima vratiti zajednici.

“Dat ću vam jedan primjer. Šetaš planinom i naiđeš na cvijet. Kad si mlad, ubereš ga. No kad dođeš u moje godine, nećeš ga ubrati, nego ćeš cijeniti što je tamo. Tako je kad dođeš u moje godine. Ostavit ćeš stvari gdje jesu kako bi ih opet mogao cijeniti. U životu je isto. Samo ostavite stvari gdje jesu. Jesam li u pravu?” ispričao je glumac dodavši kako to nije uvijek lako.

Na te se riječi voditeljica rasplakala. “Kolegica se raznježila slušajući vaše riječi”, komentirao je voditelj, dok je sama voditeljica rekla kako je riječi glumca diraju u srce.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare