Stanković: Velika je stvar doći u klub za koji navijaš od malena - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Stanković: Velika je stvar doći u klub za koji navijaš od malena

Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde tri kola pre kraja šampionata, da trijumfom protiv Rada (5:0) i matematički obezbede titulu.

Ovo je ukupno 31. titula prvaka Srbije za Crvenu zvezdu.

Svoju izjavu je Dejan Stanković dao za zvanični sajt kluba.

“Čestitam svima u klubu na tituli. Navijači su bili veoma važan faktor na putu do trofeja. Bez njih, mislim da ništa od ovog ne bi bilo moguće. Uvek su bili uz nas i davali nam vetar u leđa. Titula je i njihova. Naravno, tu su i divni momci koje treniram. Oni su dobri, zlatni momci, profesionalci i veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da svakodnevno radim sa njima. Zasluženo smo osvojili titulu”, počinje Stanković.

Ponosan je Stanković na pristup njegovih fudbalera.

“Nasledio sam ekipu sa bodovnom prednošću, ali ni u jednom trenutku nismo odustajali. Nismo se ni opuštali, već smo se ponašali kao da zaostajemo za rivalom, a ne da imamo prednost. Spustio bih loptu što se tiče slavlja, jer je naš cilj osvajanje duple krune. Treba nam odmor, treba nam koncentracija. Nije lako i grati po 90 minuta u ovom ritmu nakon dva i po meseca pauze”

Stanković, kao veliki zvezdaš, presrećan je zbog toga što je imao tu čast da i kao igrač i kao trener osvoji titulu sa voljenim klubom.

“Velika je stvar da se vratiš u klub za koji navijaš od malena i uspeš nešto da osvojiš. Sa igračima koje treniram je sve moguće. Fenomenalni su, zaslužuju svaki trofej, a naš naredni cilj je osvajanje Kupa Srbije. Želimo duplu krunu i maksimalno usmeravamo fokus na izazove koji nas očekuju u tom takmičenju”

Danas objavljeno

“Svi koji igraju u Sidneju, igraće i u Melburnu”

Zeljka

Jokić o nasleđu, “Kanter-strajku” i Srbima

Zeljka

IMG dobija organizaciju Mastersa u Madridu

Zeljka

Ostavite komentar