Stanković "precrtao" Pavkova – Terzić sazvao sastanak - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Stanković “precrtao” Pavkova – Terzić sazvao sastanak

Milan Pavkov je, po svemu sudeći, završio epizodu u Crvenoj zvezdi.

Portal Mocartsport prvi je preneo da su Pavkov i trener Dejan Stanković imali verbalni sukob posle utakmice protiv Radnika, odigranog pre dve nedelje.

Od tada Pavkov više nije bio u protokolu, za derbi protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije, kao ni za gostovanje TSC-u u Senti, čime mu je jasno stavljeno do znanja da se na njega ne računa ozbiljno.

Stanković je, kako B92.net saznaje, dobro “izribao” Pavkova za slab nastup protiv Radnika, nezadovoljan njegovim zalaganjem i trčanjem.

Obavili su i nasamo razgovor u kome je Stanković pokušao da heroju pobede nad Liverpulom pre dve godine objasni da mora više da se trudi, ali to nije previše “dotaklo” Pavkova.

Saznajemo da je Pavkov tom prilikom istakao ravnodušnost time što nije u prvom planu kod Stankovića, odnosno da su ispred njega Ričmond Boaći, Mendeš Tomane, pa i Aleksa Vukanović koji nije pravi napadač, odnosno da je svestan da teško može šta tu da promeni.

Zato je morao da reaguje generalni direktor Zvezdan Terzić koji je obavio sastanak sa momkom iz Begeča kako bi se razrešila situacija.

Terzić je razgovarao s njim i pokušao da ga trgne iz sna, u kojem je već dugo, praktično skoro godinu dana i gola Kopenhagenu.

Sva je prilika da će Pavkov u predstojećem prelaznom roku napustiti Crvenu zvezdu, za razliku od zime 2019. godine kada je odbio transfer u kineski Đangsu smatrajući da je više novca trebao da dobije.

Danas objavljeno

Izvinjenje Ibrahimovića i “slučaj vudu magije”

D

“Federer je ispao pametan – Đoković je teška zvijer”

D

163 poena iz 163 šuta

D

Ostavite komentar