16. Aprila 2021.

Stanković: Katai pokazao šta znači biti lider

Big Portal

„Ne bih bio zadovoljan remijem u prvenstvu, nema razloga da igramo na nerešen rezultat, nikada nismo ni išli na remi od kako sam ja ovde. Ne bi se ni momci složili sa mnom da se ide na remi, ne znam zašto bi se išlo. Idemo sutra na pobedu, izaći će najjači sastav, nema razloga da bilo koga odmaramo i bilo šta kalkulišemo. Godinu dana igramo u ritmu nedelja-sreda, tako da su momci navikli i stopostotno su spremni, fokusirani i koncentrisani. Idemo na pobedu sutra i u sredu, nama su ciljevi jasni“, rekao je Stanković.

Osvrnuo se i na najboljeg strelca Surduličana i Superlige Srbije Milana Makarića.

„Svako ko dođe na Marakanu želi da se pokaže, dokaže i istakne. Dosta puta sam to govorio na našim konferencijama, tako će biti i sutra, nema razloga da ne bude i treba tako da bude. Veliko poštovanje za prvog strelca lige, nije lako postići toliko golova, moraš da imaš i momke koji rade za tebe i spremni su da se žrtvuju za ekipu da bi izbacili jednog pojedinca. Uvek vodimo računa o najboljima u protivničkim ekipama, gledamo da im „odsečemo“ ono što je najbolje i da ih „stavimo“ u problem, da na površinu izađu njihove mane, a ne vrline, tako će biti i sutra“.

Šef stručnog štaba crveno-belih istakao je da su tri boda sa sutrašnje utakmice najbitnija u ovom momentu.

„Brojim sutra, da su to tri boda ako pobedimo, druga matematika me ne zanima“.

SAD JE VEĆ LAKŠE!" Aleksandar Katai se vratio u Zvezdu, a evo kako su na  Marakani to ZAMASKIRALI! /FOTO/

Govorio je Dejan Stanković i o Aleksandru Kataiju koji se i pored dvomesečnog odsustava sa terena može pohvaliti odličnom sezonom.

„Katai je dokazao i pokazao šta znači biti lider. Dosta smo pričali u vezi toga i ja ne volim kada je neko lider samo na priču. Neko je lider ako ima pre svega odgovarajuće ponašanje i odnos prema saigračima, klubu, način treninga e to je lider, a to je Katai. Uradio je ove godine neverovatan posao za momke, klub i sebe, treba samo tako da nastavi. Šta bi bilo da je igrao ona dva mesec koja je pauzirao zbog povrede, sigurno bi imao bolju statistiku jer je Katai vanserijski igrač“, Stanković.

S.K.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare