Stanivuković pitao Lukača da li je svjestan da na vlasti neće biti doživotno - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Stanivuković pitao Lukača da li je svjestan da na vlasti neće biti doživotno

Ovo što smo sada imali je bila diktatura, ali najavljenji zakoni i izmjene to sve dižu za tri, četiri ljestvice više, rekao je za Srpskainfo narodni poslanik Draško Stanivuković (PDP).

S obzirom na to da bi Stanivuković, ako novi zakoni stupe na snagu, završio u zatvoru, jer se onima koji jednom budu kažnjeni zabranjuje dolazak na skupove naredne dvije godine, on je već spremio odgovore i akcije na prijedloge Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

– Ja sam dobio prekršajni nalog jer sam glasno uzvikivao. Iako u Banjaluci ne postoji sprava koja mjeri decibele, oni su rekli da sam ja glasno uzvikivao. Znači, zbog takvog izmišljenog prekršajnog naloga ne mogu da posjetim bilo kakav skup naredne dvije godine – objašnjava Stanivuković.

Dodaje da se vlast toliko udaljila od naroda da se uopšte ne bavi problemima koji se tiču građana.

– Javno pitam ministra Dragana Lukača, da li on vidi narko dilere i zašto ih ne zaustavlja? Da li vidi prostituciju u ovoj zemlji i zašto se ne bavi tim? Da li zna da postoje mnoga nerasvijetljena ubistva? Zašto se ne bavi tim problemima i zašto ugnjetava i ono malo naroda koji ovdje ostaje – upitao je Stanivuković, te dodao da vlast treba da zaštiti narod koji je odlučio da ostane ovdje, a ne da ih proganja.

„Zašto se boje snimanja?“
Narodni poslanik je rekao da on ne bi imao ništa protiv da bilo ko njegov rad snima, jer ga obavlja časno i pošteno.

– Pozivam Lukača da onim kamera što je postavio snima moj rad 24 sata i ja ću biti ponosan. Ako policajci rade pošteno i čestito biće srećni što ih ljudi fotografišu i snimaju. Čovjek se buni protiv fotografisanja kad planira da radi nešto nečasno – rekao je on.

Stanivuković dodaje da ulazimo u veliki režim i progon neistomišljenika, te da će ovaj zakon naići na najgoru moguću osudu.
– Reakcija postaje imperativ, jer ako pređemo preko ovog, džaba se bavimo radnim i neradnim vremenom. Ako ovo dozvolimo, nećemo moći da se bunimo protiv poskupljenja niti bilo čega. Običnom čovjeku se na ovaj način zabranjuje borba za život – navodi on.

Mladi narodni poslanik istiće da bi volio da lično upozna ljude koji su napisali ovaj zakon.

– Znam ko je nalogodavac, ali interesuje me ko je uzeo miš i tastaturu i napisao ovo. Te ljude treba upoznati i pitati ih da li su svjesni da njihovo neće biti dovijeka? Da li je taj Lukač nekada svjestan da je to mač sa dvije oštrice? Neće on biti tu doživotno, sutra će se njihova djeca boriti za nešto, kao što se danas nečija bore, a ovakvi zakoni im neće to dozvoliti – upitao je on.

“SNSD želi monarhiju”
Stanivuković smatra da vlast na ovaj način kopa jamu u koju bi mogla sama da upadne.

– Nisu svjesni da od ove države neće napraviti monarhiju koju žele. Neće im uspjeti da poslije njih vladaju njihova djeca, kao što je tendencija SNSD-a, što svako zna – rekao je on, te zaključio da je naš narod izdržao 500 godina pod Turcima, kao i da će izdržati još tri godine ovog režima.

Srpskainfo

Danas objavljeno

Bajden: Posljednja stvar koju Putin sada želi je novi hladni rat

M.

Nastavljena hapšenja u slučaju Memić: Priveden policajac, drugi pod nadzorom

M.

Stvari se pokreću u istrazi ubistva Davida Dragičevića

M.

2 0 komentara

racic 5 Aprila, 2019 at 4:08 pm

PARANOJA pohlepnih nemoralnih vlastoljubaca je vec vidjena stvar.
Primjera pokusaja kontrolisanja misljenja naroda silom u istoriji ima na pretek.
Nikada ni jedan takav pokusaj dugorocno nije uspio, samo je zbog toga narod stradao.
Najveci problem Republike Srpske su
pohlepni nemoralni politicari povezani sa pohlepnim biznismenima
kojima drzavne funkcije sluze iskljucivo kao resurs za privatni biznis
a narod koji propada zbog takvog njihovog odnosa prema Otadzbini
posmatraju samo kao kolateralnu stetu.
Otadžbina vapi za Istinom, Slobodom, Pravdom,
Otažbina prezire pohlepu, nemoral, prezire ljude koji je iskoristavaju.
Pomozimo Otadžbini.
Ko ce ako necemo mi ?
Kada ako ne sada ?
Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Odgovori
Rocky 5 Aprila, 2019 at 6:15 pm

Ja sam vec odavno rekao da je taj neki “lukač” na nekim drogama.namerno pišem malim slovom njegovo prezime.jer ne vidim u njemu ništa časno.oči mu sve govore; “ne budemo li njegove sluge,najebali smo”.to je taj “lukač”

Odgovori

Ostavite komentar