Stanivuković: Ovo jača saradnju dva bratska grada - BIGportal.ba
Banja Luka

Stanivuković: Ovo jača saradnju dva bratska grada

Međunarodna biciklistička trka „Beograd-Banjaluka“, na kojoj je učestvovalo 170 biciklista iz 30 zemalja, završila je juče u Banjaluci.

Pobjednik trke je Mikel Reim iz Estonije, član poljskog tima „Mazovše serce polski“.

Završnici trke, prisustvovao je i gradonačelnik Draško Stanivuković koji je kazao da je ovo sjajna promocija biciklizma, te da je Banjaluka počastvovana što je dio jedne ovakve manifestacije.

Izrazio je zadovoljstvo što je ova međunarodna trka održana i ove godine, bez obzira na pandemiju korona virusa, na čemu je zahvalio organizatorima i sponzorima.

Čestitao je svim takmičarima.

– Za nas posebno znači što se ova trka vozi od Beograda do Banjaluke, koji su dva važna bratska grada. Tako da je ova trka samo još jedan u nizu događaja koji jača saradnju između dva grada, ali i između mnogih drugih gradova u Republici Srpskoj i Srbiji – kazao je on.

Istakao je da se, po ko zna koji put, pokazalo da sport povezuje i ono što se možda teško može povezati, te spaja nespojivo.

Međunarodna biciklistička trka „Beograd-Banjaluka“ startovala je 22. aprila iz Beograda i vožene su četiri etape: Beograd-Šabac, Obrenovac-Bijeljina, Bijeljina-Vlasenica i završna Prijedor-Banja Luka.

Danas objavljeno

Info dan 29. juna u Domu omladine: Informišite se o pozivima za podršku projektima mladih

Vanja A

Akcija “Biramo najuređenije” u Banjaluci: Rok produžen do kraja juna

M.

U toku postavljanje rasvjete na lokaciji novog gradskog parka

M.

Ostavite komentar