1. Juna 2021.

Stanivuković: Mogu se slikati s mostom u Docu i kreditima

“Most u Docu jeste važan, grandiozan, bio bi lijepa razglednica Banjaluke, ali 32 miliona KM, koliko on košta, je bolje uložiti u stvaranje novih radnih mjesta i mostove u naseljima koja ih nemaju”, kazao je gradonačelnik Banjaluke, komentarišući navode odbornika Srđana Amidžića, da je most u naselju Dolac potreban i da bi bio koristan kako za rasterećenje saobraćaja, tako i za turizam i novi izgled Banjaluke.

  • Most u Docu je zabluda za građane. Bivša administracija je za taj most obezbijedila tri miliona KM, a on košta 32 miliona KM. Mi nismo odustali od gradnje ovog mosta, jednostavno sada nema novca, a ima mnogo drugih prioriteta – rekao je Stanivuković na sjednici gradske skupštine.

On je kazao da građanima Banjaluke više treba most u Česmi kako bi ljudi mogli preći preko rijeke, kao i nova radna mjesta.

  • Most u Docu jeste lijep, bila bi lijepa nova razglednica Banjaluke, ali onda se samo mogu slikati i sa razglednicom i sa kreditima u koje bismo morali ući, jer u budžetu nema 32 miliona KM – rekao je Stanivuković.

On je naglasio da je bivša gradska adminiatracija najavila izgradnju mosta u naselju Dolac, ali da je od svega ostao samo jedan stub, te obezbijedila 10 odsto sredstava.

On je rekao da je skupštinska većina poskidala novac i sa onih osnovnih stvari, a sada pitaju gdje su investicije.

“Da su nam ostavili sve onako kako pričaju, ja bih sada ovdje letio od sreće, ali nije tako”, rekao je Stanivuković.

(BN)

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare