STANIVUKOVIĆ: Grijanje će biti momentalno poboljšano - BIGportal.ba
Banja Luka

STANIVUKOVIĆ: Grijanje će biti momentalno poboljšano

Nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković vanredno posjetio Eko toplanu, najavljene su smjene Upravnog odbora i momentalno poboljšanje grijanja za građane najvećeg grada Srpske.

„Nije moguće da niko nije odgovoran. Zato ćemo brzo informisati javnost o smjenama Upravnih odbora Eko toplane“, rekao je Stanivuković.

Gradonačelnik je istakao da je posjeta Eko toplani morala biti vanredna i bez najave, jer je jedino na taj način moguće vidjeti stvarno stanje.

„Potrudili smo se da vanrednu posjetu toplani nikome ne najavimo, jer jedino na taj način možete vidjeti stvarno stanje i niko vam ne može zamazati oči. Utvrdili smo da se oko pet odsto manje energije isporučuje u odnosu na ono što je propisano standardom“, istakao je Stanivuković.

Gradonačelnik poručuje da broj reklamacija građana na grijanje drži nezavidan rekord.

„Broja reklamacija koje smo utvrdili u novembru je 1390 što je najveći broj reklamacija. Treba da napomenemo da je Grad još 2018. godine donio odluku da temperatura u stanovima mora biti 20 stepeni, plus minus jedan stepen. Danas smo donijeli odluku da to mora da se poveća i da svih 10 kotlova bude u maksimalnom kapacitetu“, naglasio je Stanivuković.

Više o poboljšanju grijanja i eventualnim smjenama pogledajte u video prilogu:

Danas objavljeno

U Banjaluci rođeno šest beba

M.

Otežano kretanje pješaka i automobila na Laušu

M.

Više ulica u Banjaluci imaće prekide u snabdijevanju vodom

M.

Ostavite komentar