Stanić: Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku! - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Stanić: Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku!

”Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku”, rekao je Stanić optuživši Dodika “da je istrajan da ostvari svoj san o NATO-u”. Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) Miladin Stanić…

”Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku”, rekao je Stanić optuživši Dodika “da je istrajan da ostvari svoj san o NATO-u”.

Šef Kluba poslanika Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS) Miladin Stanić tvrdi da, nakon sporazuma o formiranju vlasti na nivou BiH lidera SDA, HDZ-a i SNSD-a, Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i Milorada Dodika, nikada nije bilo više Bosne i Hercegovine, a manje Republike Srpske.

Stanić je optužio Dodika da dnevno mijenja političko mišljenje i da je pristao na NATO, te da se donose odluke za koje je rekao da je siguran da su protiv interesa srpskog naroda.

”Milorad Dodik radi sve po starom, neće, neće, pa hoće. Sad se vidi ko je izdajnik i ko dnevno mijenja politiku”, rekao je Stanić optuživši Dodika “da je istrajan da ostvari svoj san o NATO-u”.

Stranke koje su na vlasti s SNSD-om u Republici Srpskoj, kako kaže, samo slijepo podržavaju te njegove odluke i ostale su bez svoje autentične politike.

”Liče na horske pjevače koji se takmiče da odbrane nešto što se odbraniti ne može”, rekao je Stanić na konferenciji za novinare u Banjoj Luci ističući da se u Republici Srpskoj za sve pita samo jedan čovjek.

”Sve ovo liči na veliku srpsku nesreću. Institucije RS su zarobljene u rukama jednog čovjeka, a sve odluke se donose na jednom mjestu ”, rekao je šef Kluba poslanika SDS-a.

(Agencije)

Danas objavljeno

Šteta od požara na objektima u Šekovićima veća od 200.000 KM

D

Profesor veterine u Zagrebu suspendovan zbog seksualnog zlostavljanja

D

Podgoričanin prodao kćerku za 20.000 evra

D

Ostavite komentar