Šta žena želi da čuje od svakog muškarca - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Šta žena želi da čuje od svakog muškarca

Naizgled hladnu i strogu ženu rastopiće iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su super društvo, da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno itd.

Žene su slabe na muškarce koji pokazuju osećanja, ne skrivaju da su ponekad ranjivi, paze na nju i tu su bez obzira što se dogodilo.

Ovo su četiri komplimenata koje voli da čuje svaka žena:

1. Ako istakne neku njenu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može biti nešto fizički na ženi, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. “Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smejš”, žena će se sigurno rastopiti. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju.

2. Zamoli ženu da iznese svoje mišljenje

“Što ti misliš o tome”, pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i kako ceni njeno mišljenje i želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kvalitetnu vezu.

3. Kaže da se u njenom društvu oseća prijatno i opušteno

Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju kako s njom mogu da budu ono što zaista jesu i mogu lako da se opuste. Osim toga svakoj ženi je drago da čuje da je ona prijatno društvo.

4. Kaže joj koliko je lepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su posebno osetljive na te stvari. Svaka voli da zna da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima, piše Elite Daily.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Dvorci, kuće, automobili, pa čak i ostrvo – kako je Nikolas Kejdž spiskao bogatstvo

Zeljka

Koja je idealna temperatura vode tokom prvog jutarnjeg UMIVANJA?

Zeljka

Otkriven predak moćne žiotinje: Egipatski naučnici pronašli nevjerovatan fosil

Zeljka

Ostavite komentar