18. Januara 2021.

Šta vas odaje da ste “majstor” u krevetu

Big Portal

1. Stiska šake

Fizički znak koji nedvosmisleno govori da je u kompletnoj ekstazi je definitivno stiskanje šaka. Ovo je jasan pokazatelj da se trudi da se seks ne završi prerano.

2. Želi još

Jednostavno ne može da vas se zasititi. Sama pomisao na seks koji ste imali biće mu toliko uzbuđujuća da će željeti istog trenutka da vas odvuče u spavaću sobu. Ako je spreman za drugu rundu, jasno je da ste nevjerovatni u krevetu.

3. Nastavlja da flertuje i nakon seksa

Nakon seksa se ne okreće odmah na drugu stranu, već nastavlja da flertuje, mazi vas, ljubi, stiska…

4. Stalno mora da vas dodiruje

Ako muškarac ima odličan seks, postaće još više fizički nastrojen. Jednostavno mu je teško da skloni ruke s vas. I dok su seksi poruke verbalni podsetnik na to da vas želi, konstantni dodiri ovu poruku prenose jasno i glasno.

5. Rekao vam je da je bilo fantastično

Ovo je prilično očigledan znak, ali ako vam kaže da ste bili nevjerovatni, on to zaista i misli. Nemojte samo preći preko ovih komplimenata nego ih iskreno primite. I ne zaboravite da uzvratite.

6. I vama je bilo fantastično

Za tango je potrebno dvoje. Ako vam je seks bio nezgodan ili čudan, vjerovatno je i on imao identično iskustvo. Ako ste osjetili strast i nežnost, onda je i on.

7. Uči nove trikove

Muškarci vole da se takmiče. Ako je oduševljen stvarima koje mu priređujete iza zatvorenih vrata, osjetiće potrebu da se i sam pokaže još bolje. Ako počne da radi stvari koje pre nije, to je jasan znak da želi da vas zadovolji isto onoliko koliko i vi njega, piše Živim.hr.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare