Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta? - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Ona govori o tome da ste svjesni koga imate kraj sebe, i da ne želite da ga izgubite.

Vrlo često međutim, zdrava ljubomora postane toksična i lagano počinje da truje brak. S druge strane, ima i situacija kada ne možete a da ne osjetite ljubomoru, kao što je ona u kojoj vaš suprug razgovara sa drugom ženom, ne shvatajući zašto vama to smeta.Mnoge žene se nađu pred ovakvom situacijom, pitajući se šta rade pogrešno, jer je njihov suprug blizak sa drugom ženom, na nezdravom nivou po njihov brak.

 BUDITE DIREKTNI I RAZGOVARAJTE SA SVOJIM SUPRUGOM

Nikad ne pretpostavljajte da vaš suprug zna šta vam je u glavi. On ne može, koliko god vama bilo očigledno da zna kako se vi osjećate povodom nekog pitanja. Iako će vam biti teško da progovorite na datu temu, ako imate nešto da kažete, jednostavno kažite. Vaša neobjašnjena ljutnja svaki put kada njemu stigne poruka od date osobe, neće vam pomoći da vas on bolje razumije. Vaš cilj ne bi trebala da bude svađa i svaljivanje krivice na njegova leđa, već otvaranje vašeg srca i iskazivanje zabrinutosti.

SHVATITE NA KOJI SU NAČIN MUŠKARCI DRUGAČIJI OD ŽENA

Iako djeluje komplikovano, jednostavno je zapravo: ono što vi vidite, i ono što on vidi su dvije vrlo različite stvari. Ženska intuicija je nepogrješiva, i jedna žena zna da prepozna koketno ponašanje druge žene. S druge strane muškarcima intuicija nije jača strana.

SHVATITE DA OVAKVO NJEGOVO PONAŠANJE NIJE VAŠA KRIVICA

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama  to smeta? - Azra Magazin

Kada stupite u brak vi postajete jedina opcija za vašeg supruga, kako ga gledanje tako i za dodirivanje. Ako iz nekog razloga okrećete leđa vašem suprugu, ili omalovažavate ono što mu je važno, činite medvjeđu uslugu vašem braku.

MOGUĆE JE DA JE VAŠ SUPRUG ZADRŽAO SVOJE PONAŠANJE OD RANIJE

Ovaj scenario je karakterističan za mlade bračne parove. Možda ste vi znali da vaš sadašnji suprug voli da flertuje sa drugim ženama, ali ste odlučili da ignorišete crvene zastavice. Da li je razlog taj što niste željeli da ga izgubite, ili ste samo bili previše naivni, smatrajući da ćete ga vremenom promijeniti? Osoba se može promijeniti samo ako ona lično to želi, a ne ako se njen partner tome nada. U ovom slučaju je važno da istaknete da takvo ponašanje nećete tolerisati, po cijenu razvoda.

AKO NAIĐETE NA SLIKU DRUGE ŽENE U NJEGOVOM TELEFONU, NE PRETPOSTAVLJAJTE NAJGORE

Činjenica da on ima sliku druge žene u svom telefonu ne znači da je on tražio da mu je ona pošalje. Brojne aplikacije automatski preuzimaju slike u galeriju telefona, što se svakako razlikuje od situacije kada on ima pun telefon njenih slika. Suština je da pokušate da ne prenaglite sa zaključcima, prije nego što čujete njegovu stranu priče. Ako mu je stalo do vas, pristaće da obriše slike i pobrinuće se da ih ne bude u njegovom telefonu.

Izvor: Zenskimagazin.rs

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar