Šta Tonči Huljić misli o Grašinoj bivšoj, Danijeli Martinović? - BIGportal.ba
Ex Yu

Šta Tonči Huljić misli o Grašinoj bivšoj, Danijeli Martinović?

Ljubav između Petra Graše i Hane Huljić je mnogima bila iznenađenje, pa ni Tonči Huljić nije znao da se između njegove kćerke i popularnog pjevača razvilo mnogo više od drugarstva.

Grašo je decenijama bio prijatelj porodice, a sa poznatim kompozitorom je dugo sarađivao. U bliskom krugu saradnika bila je i Danijela Martinović, pjevačica s kojom je Petar bio u ljubavi pune 24 godine.

Photo: Marko Prpić/PIXELL

U medijima je kasnije osvanula informacija da je Danijela, zapravo, ostavila Grašu a ne on nju, a mnogi detalji liče na elemente prave “španske serije”. Pisalo se kako će Hana nositi vjenčanicu brenda kojeg reklamira Danijela, vjenčanje je održano u crkvi gde se i Martinovićka svojevremeno udala.

Sada se saznaje da su i za ime kćerkice Grašo i Hana odabrali ono o kojem je već maštala Danijela. Zato nije ni čudo što novinarima padaju na pamet raznorazna pitanja, pa su tako i Tončija Huljića upitali da li bi imao nešto protiv da sad Danijela postane njegova snaha.

“Da mi Danijela bude snaha? Ti imaš mnogo više smisla za humor nego ja, čak ni meni to ne bi palo na pamet. Ali dobra ideja, odgovorio je Tonči za Telegraf, naglasivši da nema ništa protiv onog što njegovu djecu čini sretnom. Uz smijeh, on je istakao i da ga ništa ne bi čudilo s obzirom na to da nije znao ni za vezu Hane i Graše.

Podsjetimo, Tončijev i Vjekoslavin sin Ivan ima 34 godine i nastupa kao klavijaturista u grupi “Magazin”. Kako su svi saradnici dvoje autora u bliskom poznanstvu, tako se i za Ivana prije izvjesnog vremena pisalo da se zabavlja sa Jelenom Rozgom, bivšom pjevačicom ove grupe. Međutim, ona je to demantovala.

Izvor: Lepaisrecna.mondo.rs

(E.M.)

Danas objavljeno

Karleuša ratovala s Didi J, pa posudila naočale od 4.000 evra

Vanja A

Miša Grof žestoko o Nikolini, tvrdi da je ona kriva za Vidojevu smrt: “Ako progovorim, ide u zatvor”

V.R.

Neverovatna cifra: Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

V.R.

Ostavite komentar